۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:42
کد خبر : 9779029
۰۹:۲۶

۱۴۰۵/۰۶/۰۴

تنازع و اختلاف قدرت مسلمانان را تضعیف می‌کند

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با تأکید بر اینکه قرآن کریم و سیره نبوی، محورهای اصلی وحدت امت اسلامی هستند، گفت: اختلاف و تنازع، هیبت، عزت و قدرت مسلمانان را در برابر دشمنان سست می‌کند.

تنازع و اختلاف قدرت مسلمانان را تضعیف می‌کند

به گزارش خبرگزاری بسیج، آیت‌الله سید حسن عاملی در جشن وحدت عنبران در فرهنگسرای این شهر،  با تبیین اهمیت وحدت در جامعه اسلامی و مقابله با توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان، اظهار داشت: خداوند متعال در آیات نورانی قرآن کریم به‌صراحت به مؤمنان دستور می‌دهد که از فرستاده او اطاعت کنند و از هرگونه نزاع که موجب سستی در ایمان و از دست رفتن هیبت و اقتدار مسلمانان می‌شود، بپرهیزند.
 
سیره نبوی؛ الگوی تمام عیار برای پرهیز از تفرقه
وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی پیامبر اکرم (ص) نگران بودن از بروز اختلاف و درگیری میان امت پس از ایشان بود، افزود: سیره رسول‌الله (ص) مرام و مطالبه انسان کامل را به ما نشان می‌دهد. اگر انسان در مسیر کمال قرار گیرد، می‌داند که اختلاف با آموزه‌های وحیانی، زمینه‌ساز فتنه و آشوب در جامعه خواهد بود.
نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با اشاره به آیه ۱۰۳ سوره آل‌عمران «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً وَ لا تَفَرَّقُوا...»، خاطرنشان کرد: قرآن کریم نخستین منادی وحدت است و خداوند متعال با یادآوری نعمت الفت و برادری میان مسلمانان، همگان را به چنگ زدن به ریسمان الهی و پرهیز از تفرقه‌افکنی در دین دعوت می‌کند.
 
اختلاف؛ ابزار اصلی دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی
وی با اشاره به شرایط حساس منطقه‌ای و چشم‌داشت دشمنان به ملت ایران، تأکید کرد: امروز وظیفه شرعی و ملی من و شما این است که مبادا با بیان سخنان نسنجیده، بسترساز اختلاف شویم. دشمنان قسم‌خورده این ملت به دنبال شناسایی نقاط افتراق و مانور روی آن هستند تا از این طریق به نظام اسلامی ضربه بزنند.
 
امام‌جمعه اردبیل با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حقوق اهل‌سنت سنگ تمام گذاشته است، گفت: اختلاف‌افکنی، ریشه اصلی ذلت امت اسلامی است.
 
وی با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و ترور شهدای مقاومت، بیان داشت: طبق فرموده پیامبر اکرم (ص)، هرگاه مسلمانی مورد ظلم واقع شود، وظیفه سایر مسلمانان دفاع از اوست. 
 
عاملی در پایان تأکید کرد: تنها راه نجات امت اسلامی از شرایط فعلی و مقابله با ظلم‌های تحمیل شده، تمسک به وحدت است. باید با کنار گذاشتن اختلاف‌های سلیقه‌ای و مذهبی، صفوف خود را در برابر دشمن مشترک فشرده‌تر کنیم تا توطئه‌های آنان علیه کشور و جهان اسلام خنثی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید