۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:57
کد خبر : ۹۷۷۹۱۶۶
۱۵:۳۳

۱۴۰۵/۰۶/۰۵
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز:

خدمت به مردم نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌هاست

همزمان با هفته دولت، سرهنگ محمد سواری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز به همراه جمعی از مسئولان شهرستان با یوسف زمانی‌اصل فرماندار رامهرمز دیدار کرد و بر ضرورت تقویت تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای رفع مسائل و پاسخگویی به مطالبات مردم تأکید شد.

خدمت به مردم نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌هاستبه گزارش خبرگزاری بسیج از رامهرمز، همزمان با گرامیداشت هفته دولت، سرهنگ محمد سواری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز به همراه جمعی از مسئولان شهرستان با یوسف زمانی‌اصل فرماندار رامهرمز دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز ضمن تبریک هفته دولت، از تلاش‌های مجموعه فرمانداری در مسیر خدمت‌رسانی و پیگیری مسائل شهرستان قدردانی کرد و بر ضرورت تداوم همکاری و هماهنگی میان مجموعه‌های اجرایی و انقلابی شهرستان تأکید داشت.

سرهنگ سواری با اشاره به ظرفیت‌های موجود در مجموعه‌های شهرستان، هم‌افزایی میان دستگاه‌ها را زمینه‌ساز تسریع در حل مسائل و پاسخگویی مؤثرتر به مطالبات مردم دانست و بر آمادگی مجموعه بسیج برای همکاری در مسیر خدمت‌رسانی و رفع مشکلات مردم تأکید کرد.

در ادامه، یوسف زمانی‌اصل فرماندار رامهرمز نیز با قدردانی از حضور و همراهی مسئولان شهرستان، بر ضرورت تعامل و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های شهرستان برای تسریع در روند خدمت‌رسانی و پیگیری مطالبات مردم تأکید کرد.

فرماندار رامهرمز همچنین هفته دولت را فرصتی برای بازخوانی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و تقویت روحیه خدمتگزاری دانست و بر استمرار تلاش‌ها برای رفع مسائل و مشکلات شهرستان تأکید کرد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام علی خلیلی امام جمعه رامهرمز، فرمانده انتظامی شهرستان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر، رئیس آموزش و پرورش و مدیرعامل شرکت بهره‌برداری زهره جراحی نیز حضور داشتند.


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید