۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:48
کد خبر : 9779260
۰۹:۲۸

۱۴۰۵/۰۶/۰۵
امام جمعه موقت کرمان:

حضور مردم در صحنه، مایه یأس همیشگی دشمنان است

حجت‌الاسلام عرب‌پور در تجمعات شبانه میدان کوثر کرمان، حضور مردم را مایه خوشنودی رزمندگان و ناامیدی دشمنان دانست و تأکید کرد ملت ایران فریب فضای تبلیغاتی دشمن را نمی‌خورد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، حجت الاسلام  عرب‌پور، امام جمعه موقت کرمان، در تجمعات شبانه مردم در میدان کوثر کرمان با تبریک حضور پرشور و حماسی مردم در این تجمعات ارزشمند، اظهار داشت: این حضور بی‌نظیر در طول دفاع مقدس سوم و نزدیک به شش ماه حرکت عظیم و جهادی این جهاد مقدس را به همه شما عزیزان تبریک می‌گوییم.

وی با اشاره به پیام رزمندگان جبهه مقاومت، افزود: رزمندگان با تأکید بر اینکه حاضرند ثواب کنار لانچرهای دفاعی را با یک شب حضور شما در میدان‌ها و خیابان‌ها عوض کنند، بر اهمیت این حضور تأکید کرده‌اند. این حضور، مایه خوشنودی رزمندگان، تقویت روحیه آنان و نابودی و یأس همیشگی دشمنان خواهد بود.

امام جمعه موقت کرمان در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تبریک  هفته وحدت، ابراز امیدواری کرد که عیدی ملت ایران در این ایام، نابودی دشمنان اسلام و پیروزی جبهه حق بر اهریمنان باشد.

وی با استناد به آیات قرآن کریم در سوره احزاب و فتح، به تحلیل جنگ احزاب و شباهت آن با دفاع مقدس پرداخت و خاطرنشان کرد: قرآن کریم در این آیات، سه گروه را در هنگام امتحان‌های الهی ترسیم می‌کند؛ گروه اول منافقانی که با ترویج دروغ و شایعه، به دنبال تضعیف روحیه مؤمنان و کمک به دشمن هستند، گروه دوم افراد فرصت‌طلب و راحت‌طلب که با بهانه‌جویی و نق‌زدن، از صحنه دفاع کنار می‌کشند و گروه سوم مؤمنان راستینی که با عهد و پیمان با خداوند، در میدان دفاع از ارزش‌ها استوار می‌مانند و بر ایمان و تسلیم خود می‌افزایند.

حجت الاسلام عرب‌پور با تأکید بر اینکه این آموزه‌های قرآنی، الگوی کامل برای جامعه امروز ایران اسلامی است، تصریح کرد: دشمنان نظام اسلامی با راهبردهای دوگانه «اختلاف‌افکنی و تشنج‌آفرینی» و «تحریم‌های ظالمانه» در صدد تضعیف ایران هستند، اما همانگونه که در طول تاریخ، شکست‌های مفتضحانه‌ای را از ملت ایران متحمل شده‌اند، امروز نیز در این راهبردها با شکست مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به اظهارات اخیر مقامات آمریکایی مبنی بر شکست در گزینه نظامی و همچنین تداوم تلاش‌ها برای مذاکره و پیام‌رسانی به ایران، تأکید کرد: این اقدامات، نشانه ناامیدی و شکست راهبردهای دشمن است و ملت ایران با بصیرت و هوشیاری، هیچ‌گاه فریب فضای تبلیغاتی آنان را نخواهند خورد.

امام جمعه موقت کرمان در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای والامقام، به ویژه شهدای مدافع امنیت از مردم خواست تا با حضور پرشور و ولایتمداری خود، پشتوانه محکمی برای نظام و رهبری باشند و اطمینان داد که به یاری خداوند و به برکت خون شهدا و همت بلند مردم، پیروزی نهایی از آنِ جبهه اسلام و مقاومت خواهد بود و به زودی شاهد خروج کامل آمریکا از منطقه خواهیم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید