۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
18:38
کد خبر : 9779460
۰۰:۰۲

۱۴۰۵/۰۶/۰۶

هفته دولت و وحدت، فرصتی برای خدمت صادقانه به مردم است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون در دیدار با امام جمعه شهر علی اکبر گفت: هفته دولت و هفته وحدت، فرصتی ارزشمند برای تقویت همدلی، انسجام و خدمت صادقانه به مردم است و مسئولان باید با روحیه جهادی و انقلابی، در مسیر رفع مشکلات مردم گام بردارند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون، همزمان با هفته دولت و هفته وحدت، دیدار رخشانی فرماندار شهرستان هامون، سرهنگ پاسدار حسین نکوئی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، جمعی از بسیجیان و مسئولان با حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد لطفیان سرگزی امام جمعه شهر علی‌اکبر برگزار شد.


سرهنگ پاسدار حسین نکوئی در این دیدار با تبریک هفته دولت و هفته وحدت اظهار داشت: وحدت و همدلی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت و سربلندی جامعه اسلامی است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت انسجام میان مردم و مسئولان هستیم.


وی افزود: هفته دولت فرصتی برای بازخوانی خدمات و تلاش‌های مسئولان و همچنین تجدید عهد با آرمان‌های شهیدان دولت، به‌ویژه شهیدان رجایی و باهنر است؛ مسئولان باید خدمت به مردم را یک وظیفه و افتخار بدانند و با روحیه جهادی برای حل مسائل و مشکلات جامعه تلاش کنند.


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون خاطرنشان کرد: بسیج همواره در کنار مردم و مسئولان برای خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی و تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی حضور دارد و این مسیر با همدلی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.


در این دیدار همچنین بر ضرورت تقویت وحدت، همدلی و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مردمی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم شهرستان هامون تأکید شد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید