۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
01:01
کد خبر : ۹۷۷۹۴۶۸
۰۷:۰۴

۱۴۰۵/۰۶/۰۶

میز خدمت جهادی در منطقه چهارصد دستگاه اهواز

همزمان با هفته دولت، میز خدمت جهادی با حضور جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی در محله کرامت چهارصد دستگاه اهواز برپا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شرق اهواز ؛ همزمان با هفته دولت و در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، شهیدان رجایی و باهنر، میز خدمت جهادی مسئولان در محله کرامت چهارصد دستگاه اهواز برگزار شد.

 

در ادامه، این برنامه ، با هدف رسیدگی مستقیم به مسائل، دغدغه‌ها و مطالبات ساکنان، به‌ویژه اقشار محروم و کم‌برخوردار این منطقه برپا شد.

 

در این میز خدمت، رئیس بنیاد شهید منطقه ۲ اهواز، معاون اداری بنیاد شهید منطقه ۲، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) اهواز، عضو شورای اسلامی شهر اهواز، معاونان مالی‌ـ‌اقتصادی و فنی شهرداری منطقه ۷، مسئولان خدمات شهری و زیباسازی، معاون بهره‌برداری اداره برق منطقه یک، رئیس بازرسی، معاون عملیات و مسئول امور مشترکین آبفا و کارشناسان بهزیستی اهواز حضور داشتند.

 

مردم و ساکنین محله در فضایی صمیمی و به‌صورت چهره‌به‌چهره، مشکلات و مطالبات خود را در حوزه‌های آب و فاضلاب، برق، خدمات شهری، بهسازی معابر، زیباسازی محیط و امور حمایتی مطرح کردند.

 

مسئولان حاضر نیز ضمن بررسی درخواست‌های مردم، بر پیگیری تخصصی و تسریع در روند رفع مشکلات تأکید کردند و مقرر شد مطالبات ثبت‌شده از سوی دستگاه‌های مربوطه تا حصول نتیجه دنبال شود.

 

در ادامه برگزاری این میز خدمت، جلوه‌ای از حضور میدانی مسئولان و تلاشی برای تقویت ارتباط مستقیم میان مردم و دستگاه‌های اجرایی در مسیر خدمت‌رسانی به محله کرامت چهارصد دستگاه اهواز بود.

 

 

خبرنگار : علیرضا حمیدی 


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید