
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، جلسه برنامههای اولویتدارِ بسیج دانشآموزی شهرستان همدان باحضور سرهنگ سید جواد حسینی فرمانده سپاه ناحیه همدان، مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان، مسئول بسیج سازندگی و برخی معاونت های سپاه ناحیه همدان مورد بررسی قرار گرفت.
یکی از موارد مورد بررسی اجرای طرحهای جهادی «شهید عجمیان» و «یاوران ولایت» در سطح مدارس بود که مسئولین مربوطه گزارش جامعی از اجرای موفق این طرح ها در بسیاری از مدارس با حضور جهادگران بسیجی ارائه دادند.
یکی دیگر از موارد مورد بررسی آمادگی برای بازگشایی مدارس در ابتدای مهر ماه بود.
فرمانده سپاه ناحیه همدان در این مورد تاکید کرد: امسال با توجه به شرایط موجود، رسالت بسیج دانش آموزی در مدارس صد چندان خواهد بود و باید تلاش شود با کمک معلمان و فرهنگیان عزیز این چهره واقعی که از خباثت و رذالت دشمن نمایان شده است را به درستی برای دانش آموزان ترسیم کنیم.
سرهنگ سیدجواد حسینی تاکید کرد: ما همه بدنه سپاه و بسیج عزممان را جزم می کنیم و همه ظرفیت ها را به کار می گیریم تا مهرماهی متفاوت و پر انرژی را در مدارسِ شهرمان شاهد باشیم.
انتهای پیام/