۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:43
کد خبر : 9779503
۱۱:۵۳

۱۴۰۵/۰۶/۰۶
با اعلام نتایج مسابقات و تیم های برتر المپیک ملی فناوری؛

تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در المپیک ملی فناوری "ربات جنگجو " قهرمان شد

نتایج مسابقات و تیم‌های برتر المپیک ملی فناوری ربات‌ جنگجو ۲۰۲۶ در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اعلام شد.   

قزوین_ به گزارش بسیج، نتایج مسابقات و تیم های برتر المپیک ملی فناوری ربات‌ جنگجو ۲۰۲۶ در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین معرفی شدند. 

 

در این مسابقات که در مرکز رشد واحدهای فناور سینتک این دانشگاه و با حضور ۱۲ تیم برتر کشور برگزار شد، در پایان این نتایج به دست آمد.

 

در لیگ ربات‌های سنگین وزن تیم MRL- Fightor از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام قهرمانی دست پیدا کرد. در لیگ ربات‌های جنگجو بخش سبک وزن تیم " الکترو فورس " از استان خراسان جنوبی اول شد و تیم " رعد " از استان اصفهان به عنوان دومی رسید. در لیگ ربات‌های جنگجو در بخش دانش آموزی تیم " شدو " از استان مرکزی اول شد. تیم " ربات جنگجو " از استان فارس عنوان دوم را به دست آورد و تیم " آذرخش " از استان اصفهان مقام سوم را از آن خود کرد. در پایان از سوی کمیته فنی، تیم‌های " دراگون " در بخش طراحی مکانیکی ویژه، تیم " لیان " از استان بوشهر در بخش طراحی مکانیکی و تیم " رعد " از استان اصفهان در بخش طراحی خلاقانه به عنوان " شایسته‌ی تقدیر " معرفی شدند. 

 

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید