۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:44
کد خبر : 9779968
۲۳:۱۸

۱۴۰۵/۰۶/۰۸

کانون‌های خدمت رضوی با برنامه‌ریزی منسجم‌تر، ظرفیت خدمت‌رسانی را افزایش دهند

مدیر کانون‌های خدمت رضوی سیستان و بلوچستان بر تقویت برنامه‌ریزی و هماهنگی میان معاونت‌ها و دبیران تخصصی تأکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود و اجرای منسجم برنامه‌ها می‌تواند زمینه خدمت‌رسانی گسترده‌تر به مردم را فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، حسین یوسفی مدیر کانون‌های خدمت رضوی سیستان و بلوچستان در نشست شورای معاونان کانون‌های خدمت رضوی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: معاونت‌ها و دبیران تخصصی باید برنامه‌های خود را با زمان‌بندی مشخص دنبال کنند و گزارش فعالیت‌ها نیز به‌صورت منظم ارائه شود تا ظرفیت‌های موجود در مجموعه به شکل مطلوب‌تری مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: مناسبت‌های ملی و مذهبی فرصت مناسبی برای حضور کانون‌های خدمت رضوی در عرصه اجتماعی و فرهنگی است و لازم است معاونت‌ها متناسب با مأموریت خود، برنامه‌های پیشنهادی را از پیش تدوین و برای هماهنگی و اجرا ارائه کنند.

جانشین مدیریت کانون‌های خدمت رضوی سیستان و بلوچستان نیز در ادامه این نشست تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت معاونت‌ها، دبیران تخصصی و مدیران شهرستان‌ها و تقویت برنامه‌ریزی و مستندسازی فعالیت‌ها، می‌توان جایگاه کانون‌های خدمت رضوی استان را در ارزیابی‌های کشوری ارتقا داد.

محمدرضا شکیبائی گفت: ارزیابی عملکرد سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ باید با مدت مشابه سال گذشته مقایسه شود تا وضعیت برنامه‌ها مشخص و زمینه برای تقویت فعالیت‌ها فراهم شود.

وی بر ثبت مستمر فعالیت‌ها در سامانه تأکید کرد و ادامه داد: دبیران تخصصی و مدیران شهرستان‌ها بهتر است گزارش برنامه‌های خود را از نیمه دوم هر ماه ثبت کنند تا فعالیت‌های انجام‌شده به‌موقع مستندسازی و در ارزیابی عملکرد لحاظ شود.

شکیبائی با اشاره به تهیه گزارش عملکرد استان برای نشست مدیران استانی کانون‌های خدمت رضوی در مشهد بیان داشت: عملکرد معاونت‌های اجتماعی، فرهنگی، محله‌ای و خادمیاری و دبیران تخصصی باید به‌صورت منسجم جمع‌بندی شود و فعالیت‌های اربعین، موکب‌ها، محافل، برنامه‌های مناسبتی و دیدارها نیز در این گزارش مستندسازی شود.

جانشین مدیریت کانون‌های خدمت رضوی سیستان و بلوچستان همچنین با اشاره به رتبه هفدهم استان در طرح اشتغال‌زایی خاطرنشان کرد: ظرفیت مجموعه برای ارتقای این جایگاه وجود دارد و هدف‌گذاری باید رسیدن به جمع پنج استان برتر کشور باشد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید