۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
18:38
کد خبر : 9779993
۰۱:۰۱

۱۴۰۵/۰۶/۰۹

دیدار فرمانده سپاه تفتان با معتمدین بخش گوهرکوه؛ تأکید بر نقش ریش‌سفیدان در تحکیم امنیت و وحدت 

به مناسبت هفته وحدت، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید ستوده و جمعی از مسئولان نظامی و انتظامی شهرستان تفتان با معتمدین، ریش‌سفیدان و علمای دینی بخش گوهرکوه دیدار و گفت‌وگو کردند‌.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از تفتان، همزمان با گرامیداشت هفته وحدت، جمعی از فرماندهان نظامی، انتظامی و روحانیون شهرستان تفتان با حضور در جمع معتمدین و ریش سفیدان بخش گوهرکوه، ضمن دیدار صمیمانه، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت های این قشر برای تقویت همبستگی و انسجام اجتماعی تأکید کردند. 

برادر پاسدار احسان اله ریگی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید ستوده، در این دیدار با اشاره به جایگاه والای ریش‌سفیدان و سران طوایف، آنان را سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی خواند و اظهار داشت: معتمدین محلی با نفوذ کلام و تجارب ارزشمند خود، همواره نقش مؤثری در کاهش ناهنجاری‌ها، پیشگیری از جرائم و هدایت جوانان داشته‌اند و ما میتوانیم از راهنمایی‌های آنان در جهت ارتقای امنیت پایدار استفاده کنیم.

سرهنگ پاسدار امین مرادی فرمانده سپاه تفتان همچنین بر لزوم هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان برای ایجاد تفرقه میان مذاهب اسلامی تأکید کرد و افزود: وحدت و همبستگی میان برادران شیعه و سنی، بزرگترین سرمایه اجتماعی ماست و دشمنان با تفرقه افکنی به دنبال خدشه‌دار کردن این امنیت مثال زدنی هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید