۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
06:30
کد خبر : 9780049
۰۹:۲۳

۱۴۰۵/۰۶/۰۹

آتش‌سوزی مراتع تالاب نئور مهار شد

فرماندار اردبیل گفت: آتش‌سوزی در مراتع پیرامون تالاب نئور با تلاش سریع و به‌موقع نیروهای امدادی، آتش‌نشانی، دستگاه‌های متولی و مشارکت مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد و دهیاری به طور کامل مهار شد.

آتش‌سوزی مراتع تالاب نئور مهار شد

فرزاد قلندری، فرماندار اردبیل، در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج اظهار کرد: آتش‌سوزی در مراتع پیرامون تالاب نئور با تلاش سریع و به‌موقع نیروهای امدادی، آتش‌نشانی، دستگاه‌های متولی و مشارکت مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد و دهیاری به طور کامل مهار شد.وی همچنین گفت: با وجود وزش باد شدید و گستردگی حریق، نیروهای آتش‌نشانی و عوامل امدادی در سریع‌ترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شدند و عملیات اطفای حریق را با جدیت آغاز کردند.
فرماندار اردبیل افزود: با هماهنگی مطلوب میان نیروهای یگان حفاظت محیط‌زیست، منابع طبیعی، دستگاه‌های اجرایی و همکاری صمیمانه اهالی منطقه، هلال‌احمر، سازمان‌های مردم‌نهاد، شهرداری هیر و دهیاری، آتش‌سوزی مهار و از سرایت آن به سایر بخش‌ها جلوگیری شد.قلندری در پایان از عموم هم استانی‌ها، گردشگران و مسافران خواست باتوجه‌به شرایط فصلی و پوشش گیاهی منطقه، از روشن‌کردن آتش در تفرجگاه‌ها، مراتع و مناطق گردشگری خودداری کرده و در حفاظت از محیط‌زیست و منابع طبیعی کوشا باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید