۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:42
کد خبر : 9780051
۱۰:۴۱

۱۴۰۵/۰۶/۰۹

به مناسبت میلاد پیامبر(ص)، ۱۱۰۰ زندانی در اردبیل مرخصی و ۳۳ نفر آزاد شدند

دادستان مرکز استان اردبیل گفت: به مناسبت میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت، به ۱,۱۰۰ نفر از مددجویان واجد شرایط زندان‌های استان، مرخصی یک‌هفته‌ای اعطا شد و ۳۳ نفر نیز با لحاظ مرخصی پایان محکومیت، از زندان آزاد شدند.

به مناسبت میلاد پیامبر(ص)، ۱۱۰۰ زندانی در اردبیل مرخصی و ۳۳ نفر آزاد شدند

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، جلال آفاقی، دادستان مرکز استان اردبیل، اظهار کرد: به‌مناسبت میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت، به ۱,۱۰۰ نفر از مددجویان واجد شرایط زندان‌های استان، مرخصی یک‌هفته‌ای اعطا شد.وی همچنین گفت: این اقدام در راستای ترویج فرهنگ گذشت، همدلی و بهره‌مندی مددجویان از فرصت‌های اصلاحی و تربیتی صورت‌گرفته است و امیدواریم این ایام، زمینه‌ساز بازگشت سعادتمندانه آنان به جامعه باشد.
دادستان مرکز استان اردبیل افزود: به همین مناسبت، ۳۳ نفر نیز با لحاظ مرخصی پایان محکومیت، از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.آفاقی در پایان تأکید کرد: این اقدامات با رویکرد انسان‌محور و اصلاحی دستگاه قضایی انجام شده است و امیدواریم با تداوم این برنامه‌ها، شاهد کاهش جمعیت کیفری و بازگشت هرچه بیشتر زندانیان به زندگی عادی باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید