۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:51
کد خبر : 9780444
۱۲:۵۷

۱۴۰۵/۰۶/۱۱

نگذاریم جوانان فناور در میانه راه تنها بمانند

نماینده ولی‌فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با بیان اینکه در دنیای امروز، مدیریت هوشمندانه و بهره‌وری از ظرفیت‌ها، فراتر از داشتن امکانات است، گفت:نگذاریم جوانان فناور در میانه راه تنها بمانند.

 نگذاریم جوانان فناور در میانه راه تنها بمانند

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان،آیت‌الله  رسول فلاحتی پیش از ظهر چهارشنبه،در نشست با رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان و جمعی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان، بر ضرورت توجه ویژه دولت و نهادهای حاکمیتی به حوزه‌های نوآوری و فناوری برای عبور از بحران‌های اقتصادی تأکید کرد.

 نماینده ولی فقیه در استان گیلان در این نشست با اشاره به ضرورت گذار از مدل‌های سنتی به سمت زندگی مدرن و پیشرفته، اظهارکرد: اگر می‌خواهیم کشوری آباد و پیشرفته داشته باشیم و از عقب‌ماندگی تاریخی فاصله بگیریم، باید از مسیر فناوری و مراکز دانش‌بنیان عبور کنیم. این مراکز، محل تجمع نخبگان و خلاقانی هستند که می‌توانند معادلات جدید جهان را تغییر دهند.

وی با یادآوری تجربه کشورهای در حال توسعه در آسیا نظیر مالزی و اندونزی، افزود: رشد این کشورها مدیون توجه به جامعه نخبگانی و نوآوران بوده است، نه لزوماً رتبه‌های علمی محض 

امام جمعه رشت با اشاره به آموزه‌های امیرالمؤمنین (ع) مبنی بر اهمیت مدیریت بر امکانات، گفت: در دوران جنگ نیز ما با کمترین امکانات، اما با مدیریت و اراده، به توانمندی‌های دفاعی امروز رسیدیم. امروز نیز خلاقیت و بهره‌وری از امکانات، کلید اصلی موفقیت است.

 وی با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه استان گیلان افزود: گیلان سرزمینی از نوآوران است. از صنعت کرم ابریشم گرفته تا گونه‌های گیاهی منحصر‌به‌فرد کوهستانی و ساحلی، همگی پتانسیل تبدیل شدن به صنایع دانش‌بنیان و محصولات ارگانیک جهانی را دارند.

آیت الله رسول فلاحتی با تأکید بر نقش حمایتی پارک‌های علم و فناوری از شرکت‌های دانش‌بنیان در برابر ورشکستگی، خواستار ایجاد بسترهای مستحکم برای حمایت از جوانان خلاق و تبدیل شدن گیلان به قطب تولیدات نوآورانه و دوستدار محیط زیست شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید