به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از گناباد، حسین محمدی، رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان گناباد، در یکصد و هشتاد و ششمین شب از اجتماع مردمی در حماسه خیابان ۱۸۶، با اشاره به وظیفه ذاتی این اداره در حفظ و حراست از راهها، اظهار کرد: شهرستان گناباد دارای ۹۲۵ کیلومتر راه شهری و روستایی است که عملیات بهسازی و روکش آسفالت در بخشهای مختلف آن انجام شده است.
وی افزود: در حوزه راههای روستایی، محور خونآباد ـ حسینآباد به طول ۴ کیلومتر با استفاده از قیر تهاتری احداث شده است. همچنین عملیات بهسازی و روکش در محورهای روشناوند به طول ۱۳ کیلومتر، کاخک ـ کلات ـ زیبد ـ سنو ـ فودنجان ـ کامه به طول ۱۴ کیلومتر و گناباد به بیمرغ به طول ۲ کیلومتر به پایان رسیده است.
رئیس اداره راهداری گناباد در ادامه به اقدامات انجامشده در محورهای اصلی اشاره کرد و گفت: محور گناباد ـ فردوس به طول ۲ کیلومتر و محور گناباد ـ تربتحیدریه به طول ۳ کیلومتر، در دست اجرا، روکش شدهاند. همچنین گردنه سنگسبز در جاده گناباد به فردوس که از نقاط حادثهخیز محسوب میشد، رفعسازی شده و تعریض پلهای جاده گناباد به بجستان نیز در حال انجام است.
محمدی با بیان اینکه دو بانده کردن جاده گناباد تا زندان در دستور کار قرار دارد، از اجرای طرحهای زیرساختی دیگر نظیر احداث پل باکسی در محور کاخک ـ استاد، روشنایی تقاطع کلات ـ زیبد، ارتقای ایمنی نقطه اتصال مسیر یکطرفه به دوطرفه و نصب روشنایی نقطهای در ۶ تقاطع روستایی با همکاری دهیاریها و مدیریت برق شهرستان خبر داد.
وی در بخش حملونقل نیز تصریح کرد: ناوگان سنگین شهرستان در حمل کالاهای اساسی، حتی در شرایط جنگی کشور، بدون وقفه فعالیت داشته است. همچنین در حوزه مسافری برونشهری، ۱۹ دستگاه اتوبوس در خط مشهد و ۶ دستگاه در خط تهران فعال هستند و در مناسبتهایی مانند اربعین حسینی، تشییع رهبر شهید و دهه پایانی صفر، در انتقال زائران به مشهد و بالعکس نقش مؤثری ایفا کردهاند.
انتهای خبر/