۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
05:42
کد خبر : 9781266
۲۲:۴۸

۱۴۰۵/۰۶/۱۵

خدمت جهادی، ادامه راه شهداست

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، با تأکید بر اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در میدان خدمت به مردم تداوم یابد، گفت: جهادگران بسیجی با تأسی از سیره شهدا، در رزمایش جهادگران فاطمی ۶ برای خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی و گره‌گشایی از مشکلات مردم پای کار هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون، همزمان با آغاز رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی ۶، سرهنگ پاسدار حسین نکوئی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، رضوانی رئیس بسیج جامعه زنان استان سیستان و بلوچستان، سرحدی معاون فرماندار، ورقی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مسئولان شهرستان با حضور در منزل شهید والامقام محمد امیر سارانی، با خانواده این شهید دیدار و گفت‌وگو کردند.

سرهنگ پاسدار حسین نکوئی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان اظهار داشت: شهدا با نثار جان خود، درس ایثار، فداکاری و مسئولیت‌پذیری را به ما آموختند و امروز بهترین راه برای پاسداشت خون شهدا، خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم است.

وی افزود: جهادگران فاطمی با روحیه‌ای برگرفته از مکتب شهدا، در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی حضور پیدا کرده‌اند تا بخشی از مشکلات مردم را برطرف و امید را در جامعه تقویت کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون با اشاره به دیدار با خانواده شهید سارانی عنوان کرد: خانواده‌های معظم شهدا، پرچمداران صبر و ایثار هستند و دیدار با آنان برای ما یادآور این است که مسیر انقلاب با فداکاری شهدا و استقامت خانواده‌های آنان استمرار یافته است.

وی خاطرنشان کرد: رزمایش جهادگران فاطمی ۶ فرصتی برای تجدید پیمان با شهدا و تبدیل فرهنگ ایثار و شهادت به خدمت عملی در میدان جامعه است.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید