۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۱۴
کد خبر : 9781442
۲۱:۵۰

۱۴۰۵/۰۶/۱۷
سرهنگ رحیمی خبر داد

ثبت‌نام ۵۳ گروه در مسابقه «میدان‌یار» نهاوند

ثبت‌نام ۵۳ گروه در مسابقه «میدان‌یار» نهاوند
همدان-فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نهاوند از آغاز مسابقه «میدان‌یار» با هدف ارتقای آمادگی عمومی، نمایش اقتدار ملی و افزایش مهارت‌های عملیاتی در شرایط بحران و ثبت‌نام ۵۳ گروه در این مسابقه خبر داد.

مسابقات میدان یار در نهاوندسرهنگ میثم رحیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در نهاوند از آغاز مسابقه «میدان‌یار» در شهرستان نهاوند خبر داد و اظهار کرد: این مسابقه با هدف ارتقای آمادگی آحاد مردم در برابر تهدیدات و حوادث، نمایش اقتدار ملی و آمادگی عمومی برای دفاع همه‌جانبه و مهارت‌افزایی عملیاتی در شرایط بحران برگزار می‌شود.

وی افزود: این مسابقه در چهار بخش خودامدادی و دگرامدادی، آموزش نظامی، فرهنگی و رسانه برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگانی که بیش از ۱۸۰ شب در میادین حضور داشته‌اند، پیش از این آموزش‌های لازم را در این چهار زمینه دریافت کرده‌اند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نهاوند اظهار کرد: این رقابت در سه رده گروه‌های خانوادگی (۳ تا ۷ نفر)، گروه‌های برادر (۳ تا ۵ نفر) و گروه‌های خواهر (۳ تا ۵ نفر) و در سه مرحله شهرستانی، استانی و ملی برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: تاکنون ۲۰۹ نفر در قالب ۵۳ گروه ثبت‌نام کرده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد و مسابقات مقدماتی در سطح محله‌ها و مساجد در حال برگزاری است و گروه‌های برتر هر محله به مسابقه اصلی راه پیدا می‌کنند.

رحیمی بیان کرد: مسابقه اصلی روز ۲۰ شهریور ماه با حضور آحاد مردم در میدان اصلی شهر برگزار خواهد شد و در این روز، گروه‌های برتر در چهار بخش مذکور با یکدیگر رقابت می‌کنند و داوران افراد برتر را مشخص خواهند کرد.

وی با بیان اینکه برگزیدگان به مرحله استانی و سپس ملی راه پیدا می‌کنند، خاطرنشان کرد: ثبت‌نام تا دو روز قبل از شروع مسابقات ادامه دارد و پایگاه‌های مقاومت و مساجد همچنان در حال ثبت‌نام هستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید