۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۱:۲۴
کد خبر : 9781517
۰۸:۴۰

۱۴۰۵/۰۶/۱۷

معلم، در خط مقدم تداوم گفتمان انقلاب اسلامی است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی رضایی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در پنجمین دوره نظام توحیدی آموزش و پرورش با تأکید بر نقش معلمان در تداوم گفتمان انقلاب اسلامی گفت: معلم در خط مقدم تربیت نسلی قرار دارد که باید مبانی و آرمان‌های انقلاب اسلامی را بشناسد.

معلم، در خط مقدم تداوم گفتمان انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرگزاری بسیج، پنجمین دوره نظام توحیدی آموزش و پرورش (ره‌یاران تحول) به همت سازمان بسیج فرهنگیان و با حضور بیش از ۳۸۰ معلم از سراسر کشور در مشهد مقدس درحال برگزاری است.

این دوره با رویکرد تبیین مبانی فکری و تمدنی نظام تعلیم و تربیت و نسبت آن با تحولات تمدنی برگزار شد و سرفصل‌هایی همچون مناسبات تمدنی غرب و مدل اداره آن، جایگاه نظام آموزشی در مناسبات تمدنی غرب، سیر تحولات نهاد آموزش در غرب و ایران، چرایی و چگونگی تمدن اسلامی، مفهوم‌شناسی نظام تعلیم و تربیت اسلامی، نظام مسائل آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین به عنوان نقطه عزیمت تحول را دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی در این دوره با اشاره به نسبت انقلاب اسلامی با عاشورا و کربلا اظهار کرد: برای شناخت انقلاب اسلامی باید به ارکانی توجه کنیم که از آغاز نهضت تا امروز همواره باید مورد توجه باشند؛ اسلام، مردم و امامت و رهبری از ارکان اساسی انقلاب اسلامی هستند.

وی افزود: این ارکان باید در تمام مراحل انقلاب، از آغاز نهضت در سال ۱۳۴۲ و پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ تا امروز که در مرحله استمرار انقلاب اسلامی قرار داریم، مورد توجه باشند و سست شدن هر یک از آنها می‌تواند به انقلاب آسیب وارد کند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، عاشورا را الگوی انقلاب اسلامی دانست و گفت: انقلاب اسلامی پیوندی عمیق با کربلا و عاشورا دارد؛ امام حسین(ع) برای حفظ دین، توحید و رسالت پیامبر اکرم(ص) در برابر جریانی ایستاد که درصدد بازگرداندن جامعه به جاهلیت بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی با اشاره به نقش مردم در استمرار انقلاب اسلامی ادامه داد: مردم ایران در مقاطع مختلف نشان داده‌اند که نسبت به انقلاب و رهبری پای کار هستند و در صحنه حضور دارند. این حضور و وفاداری مردم، یکی از عناصر مهم در استمرار مسیر انقلاب اسلامی است.

وی همچنین با اشاره به نقش زنان در انقلاب اسلامی، به دیدگاه امام خمینی(ره) در این زمینه اشاره کرد و گفت: امام راحل تأکید داشتند که اگر نقش زنان در انقلاب اسلامی بیشتر از مردان نباشد، کمتر نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی در ادامه با استناد به تعبیر امام خمینی(ره) درباره حفظ نظام تصریح کرد: حفظ نظام اوجب واجبات است؛ بنابراین در همه صحنه‌ها باید نسبت به انقلاب احساس تکلیف داشته باشیم و حفظ و صیانت از نظام را یک مسئولیت جدی بدانیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش‌های سال‌های نخست انقلاب اسلامی، به ماجرای تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پرداخت و اظهار کرد: امام خمینی(ره) تسخیر لانه جاسوسی را «انقلاب دوم» نامیدند و آن را از انقلاب نخست مهم‌تر دانستند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: انقلاب نخست از سال ۱۳۴۲ آغاز شد و پس از ۱۵ سال به پیروزی رسید، اما انقلاب دوم در مدت کوتاهی شکل گرفت. تفاوت مهم این دو در این بود که در انقلاب نخست، مبارزه با رژیم وابسته به آمریکا صورت گرفت و در انقلاب دوم، خود آمریکا و ریشه مداخله آن هدف قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی با اشاره به استمرار چالش‌های پیش روی انقلاب اسلامی گفت: در طول این سال‌ها، انقلاب با چالش‌های داخلی و خارجی مواجه بوده است، اما با میدان‌داری مردم، توکل بر خدا و عنایت امام زمان(عج)، این مسیر با عزت ادامه پیدا خواهد کرد و به سرانجام خواهد رسید.

وی با تأکید بر نقش معلمان در تداوم گفتمان انقلاب اسلامی گفت: معلم در خط مقدم تربیت نسلی قرار دارد که باید مبانی و آرمان‌های انقلاب اسلامی را بشناسد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید