۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۴۵
کد خبر : 9781545
۱۰:۵۸

۱۴۰۵/۰۶/۱۷

لزوم تسریع تکمیل و بهره‌برداری بیمارستان حضرت زهرا (س) شهرستان باوی

دادستان جدید شهرستان باوی در بازدید از طرح‌های نیمه تمام این شهرستان گفت: تکمیل و بهره‌برداری بیمارستان حضرت زهرا (س) از اولویت‌های جدی است و دستگاه قضایی نیز در مسیر تسهیل امور و رفع موانع قانونی طرح، همراهی خواهد کرد.  

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین وحید نریمسایی در راستای نظارت بر حقوق عامه، از پروژه‌های نیمه تمام این شهرستان بازدید و دستورات لازم جهت تکمیل آنها را صادر کرد.  

وی ابتدا به‌منظور پیگیری پیشرفت پروژه‌های درمانی و بهداشتی شهرستان باوی، از بیمارستان حضرت زهرا (س) واقع در شهر ملاثانی بازدید و بر اهمیت تسریع در روند تکمیل و تجهیز آن تأکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین نریمسایی در جریان این بازدید گفت: تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر بیمارستان حضرت زهرا (س) از اولویت‌های جدی شهرستان است و دستگاه قضایی نیز در مسیر تسهیل امور و رفع موانع قانونی طرح، همراهی خواهد کرد.  

دادستان جدید شهرستان باوی تصریح کرد: راه‌اندازی این بیمارستان ۱۴۳ تختخوابی، در حال ساخت  نقش مهمی در ارتقای سطح خدمات سلامت مردم شهرستان باوی و مناطق اطراف خواهد داشت.  

وی بیان داشت: همچنین به همراه فرماندار و رئیس اداره راهداری باوی و شهردار ویس  از محل احداث میدان ورودی  این شهر بازدید و در جریان مشکلات و نقایص این طرح قرار گرفت.  

در این بازدید میدانی، وضعیت طرح و علل وعوامل طولانی شدن روند تکمیل آن، مورد بررسی قرار گرفت و نریمسایی پس از مشاهده شرایط موجود، دستورات لازم را جهت تسریع در به سرانجام رساندن طرح در کمترین زمان ممکن به شهرداری، راهداری و سایر دستگاه‌های مسئول صادر کرد.

وی همچنین بر ضرورت رعایت حقوق عامه و رفاه حال مردم و تسریع در انجام و تکمیل طرح‌های نیمه تمام  و راکد درسطح شهرستان تاکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید