۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۴۷
کد خبر : 9781938
۰۷:۳۱

۱۴۰۵/۰۶/۱۹

نخستین قسمت فصل جدید «سروقامتان» روی آنتن رسانه ملی می‌رود

تهیه کننده برنامه تلویزیونی «سروقامتان » با اشاره به اینکه نخستین قسمت فصل جدید «سروقامتان» روی آنتن رسانه ملی می‌رود،گفت:فصل جدید برنامه تلویزیونی «سروقامتان» با رویکرد عدالت رسانه‌ای، معرفی عملکرد بسیج در شهرستان‌ها و روایت مستند زندگی شهدا تولید می‌شود.

نخستین قسمت فصل جدید «سروقامتان» روی آنتن رسانه ملی می‌رود

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان، سرهنگ سیدغلامرضا امیری، با بیان اینکه نخستین قسمت فصل جدید «سروقامتان» روی آنتن رسانه ملی می‌رود، اظهار کرد: فصل جدید این برنامه کاری از گروه تلویزیونی سپاه قدس گیلان است که با محوریت فعالیت‌ها و خدمات بسیج در شهرستان‌های مختلف استان تهیه و تولید شده است.

تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «سروقامتان»، افزود: در این فصل تلاش شده است ظرفیت‌ها، اقدامات و تلاش‌های جهادگران بسیجی در مناطق مختلف گیلان به شکلی واقعی، مردمی و متوازن روایت شود و فعالیت بسیج شهرستان‌ها در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، جهادی، سازندگی، محرومیت‌زدایی و تربیتی مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت:گزارش‌های میدانی از اردوهای جهادی، طرح‌های خدمت‌رسانی، اقدامات بسیج سازندگی و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، ازجمله بخش‌های فصل جدید «سروقامتان» است و تلاش کرده‌ایم عملکرد بسیج در هر شهرستان را با توجه به ظرفیت‌ها و نیازهای همان منطقه به تصویر بکشیم.

سرهنگ امیری با اشاره به بخش روایت شهدا گفت: روایت مستند زندگی و سیره شهدا بخش مهمی از این فصل را تشکیل می‌دهد و در این بخش، با گفت‌وگو با خانواده‌ها، همرزمان و نزدیکان شهدا، ابعاد مختلف شخصیت، مجاهدت‌ها و تأثیرگذاری آنان در جامعه برای مخاطبان بازگو می‌شود.

وی تصریح کرد:معرفی کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت و سبک زندگی اسلامی نیز از دیگر بخش‌های این برنامه است که با اجرای معصومه عطری دنبال می‌شود. 

تهیه کننده برنامه «سروقامتان» با اشاره اینکه این برنامه با اجرا و کارگردانی سعید اصغرنژاد تولید شده گفت: نخستین قسمت فصل جدید آن، پنج‌شنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه باران روی آنتن رسانه ملی می‌رود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید