۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۱۳
کد خبر : 9782266
۲۰:۱۵

۱۴۰۵/۰۶/۲۰

بازگشت یک زندانی به آغوش خانواده

جهاد
با مشارکت جهادگران پایگاه شهید فاضلی و حمایت خیرین خیریه حضرت رقیه(سلام‌الله‌علیها) روستای حیدرکلا، زمینه آزادی یک زندانی محکوم به پرداخت مهریه از زندان آمل فراهم و این فرد به کانون خانواده بازگشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در راستای حمایت از زندانیان جرایم مالی و با هدف کمک به بازگشت آنان به زندگی و کانون خانواده، یک زندانی محکوم به پرداخت مهریه با مساعدت خیرین نیکوکار خیریه حضرت رقیه(سلام‌الله‌علیها) روستای حیدرکلا از زندان آمل آزاد شد.

این اقدام با مشارکت جهادگران پایگاه شهید فاضلی و همراهی خیرین خیریه حضرت رقیه(سلام‌الله‌علیها) انجام شد و با تأمین مبلغ مورد نیاز، زمینه آزادی این زندانی فراهم شد.

این زندانی پس از طی مراحل قانونی و تأمین بدهی، از زندان آمل آزاد شد و به آغوش خانواده بازگشت.

تلاش خیرین و گروه‌های جهادی برای آزادی زندانیان جرایم مالی، اقدامی مؤثر در حمایت از خانواده‌ها، کاهش آسیب‌های اجتماعی و فراهم کردن زمینه بازگشت افراد به زندگی عادی و جامعه به شمار می‌رود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید