۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۶:۳۶
کد خبر : 9782287
۲۱:۵۸

۱۴۰۵/۰۶/۲۰

طرح اسوه در انار؛ از ارزیابی پایگاه‌های برتر بسیج تا تأکید بر خدمت‌رسانی محله‌محور

طرح اسوه در انار
مرحله شهرستانی طرح اسوه با حضور پایگاه‌های مقاومت بسیج برتر شهرستان انار و با هدف ارزیابی عملکرد، ابتکارات و دستاورد‌های آنان برگزار شد؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انار پایگاه اسوه را پایگاهی دانست که متناسب با نیاز‌های محله برای حل مسائل مردم نقش‌آفرینی کند و فرماندار انار نیز بر بهره‌گیری از ظرفیت بسیج، گروه‌های جهادی و صندوق‌های قرض‌الحسنه برای حل مشکلات مردم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، مرحله شهرستانی طرح اسوه با حضور پایگاه‌های مقاومت بسیج برتر تابعه حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان انار برگزار شد و پایگاه‌های منتخب، عملکرد، برنامه‌ها، ابتکارات و دستاورد‌های خود را به صورت کلیپ و پرده نگار ارائه کردند.

در این مرحله، پایگاه‌های منتخب هر حوزه با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود را به صورت کلیپ و پرده نگار به نمایش گذاشتند و عملکرد پایگاه‌ها در عرصه‌های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت.

روح الله ابراهیمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان انار نیز در این برنامه با تأکید بر اهمیت نقش پایگاه‌های مقاومت در محلات اظهار کرد: پایگاه مقاومت بسیج زمانی می‌تواند به عنوان یک پایگاه اسوه شناخته شود که علاوه بر اجرای برنامه‌های ابلاغی، متناسب با نیاز‌های محله برای حل مسائل مردم نقش‌آفرینی کند.

وی با تأکید بر مسجد‌محوری فعالیت‌های پایگاه‌های مقاومت افزود: مسجد باید محور فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و خدمت‌رسانی پایگاه باشد و بسیجیان با حضور مؤثر در مسجد و محله، ارتباط خود را با مردم تقویت کنند.

سرهنگ ابراهیمی ادامه داد: پایگاه‌های اسوه باید الگوی فعالیت، خلاقیت، ابتکار و خدمت‌رسانی در محلات باشند و تجربه‌های موفق خود را به سایر پایگاه‌ها منتقل کنند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای پایگاه‌های بسیج شهرستان، بر ضرورت توجه به کیفیت فعالیت‌ها، مسئله‌محوری، حضور مؤثر در محله، ارتباط مستمر با مردم و بهره‌گیری از ظرفیت مسجد وائمه جماعات وارکان مسجد تأکید کرد و در ادامه افزود: پایگاه‌های اسوه، نمادی از پویایی و بالندگی بسیج شهرستان در مسیر خدمت‌رسانی، نقش‌آفرینی در محلات و الگوگیری از فرهنگ ایثار و مقاومت هستند.

از ظرفیت بسیج و صندوق‌های قرض‌الحسنه برای حل مشکلات مردم استفاده شود

میرحسینی فرماندار اناردر جلسه پایگاه‌های اسوه اظهار کرد: حوزه‌ها وپایگاه‌های بسیج از ظرفیت‌های مهم شهرستان هستند که می‌توانند در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، معیشتی و خدمت‌رسانی نقش‌آفرینی کنند.

وی افزود: گروه‌های جهادی نیز باید بیش از گذشته برای شناسایی و رفع مشکلات مردم استفاده شوند.

فرماندار انار با اشاره به ظرفیت صندوق‌های قرض‌الحسنه خاطرنشان کرد: این صندوق‌ها می‌توانند در کنار بسیج و گروه‌های جهادی، در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم نقش مؤثری داشته باشند.

وی در پایان گفت: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، بسیج، گروه‌های جهادی، صندوق‌های قرض‌الحسنه، تعاونی‌های روستایی و مجموعه‌های مردمی می‌توان گام‌های مؤثرتری برای کاهش مشکلات و خدمت به مردم برداشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید