۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۴۷
کد خبر : 9782416
۱۴:۴۱

۱۴۰۵/۰۶/۲۱

برداشت ۴۵۰میلیون تومانی با شگرد لینک جعلی یارانه معیشتی

رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی از کشف پرونده‌ای که فردی از طریق کلیک بر روی لینک جعلی یارانه معیشتی مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان از حسابش برداشت شده بود، خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سرهنگ الوانی رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی گفت: فردی به پلیس فتا مراجعه و با ارائه شکوائیه اعلام داشت :مدتی قبل از طرف فردی ناشناس برایم لینک جعلی با عنوان «یارانه معیشتی دولت» ارسال شد که با کلیک بر روی این لینک و وارد کردن اطلاعات بانکی ، متوجه برداشت مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان از حساب بانکی خودم شدم که خواهان رسیدگی می‌باشم.

این مقام سایبری افزود: به‌منظور رسیدگی به شکایت این شهروند بزه‌دیده و احقاق‌حق وی، بلافاصله کارشناسان پلیس فتا رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرار‌داده و پرونده اولیه در این خصوص تشکیل گردید.

وی افزود: با تلاش کارشناسان پليس فتا متهم که در خارج از استان زندگی می‌کرد، شناسايي و مبلغ برداشت شده با هماهنگی مرجع قضایی به حساب شاکی برگشت داده شد و پرونده نیز برای سیر مراحل قضایی به دادسرا ارسال گردید. 

سرهنگ الوانی افزود: کلاهبرداران سایبری با سوءاستفاده از عنوان‌های وسوسه‌کننده مانند «کمک معیشتی دولت» پیام‌ها و لینک‌های جعلی برای کاربران ارسال می‌کنند که هدف این پیام‌ها معمولاً سرقت اطلاعات بانکی و دسترسی به حساب بانکی افراد است.

این مقام انتظامی تاکید کرد :شهروندان هرگز اطلاعات حساس بانکی خود را در سایت‌هایی که از طریق لینک‌های جعلی باز‌شده‌اند، وارد نکنند و در صورت دریافت هر‌گونه پیام مشکوک حاوی لینک، از کلیک بر روی لینک موجود در پیامک جدا خودداری نمایند.

رئيس پليس فتا استان خراسان جنوبي در پايان از شهروندان خواست: هشدار‌های پليس فتا را جدي گرفته و در صورت اطلاع از هر‌گونه فعاليت مجرمانه در فضاي ‌مجازي يا پیام‌رسان‌های موبايلي مراتب را از طريق تماس با شماره تلفن 096380 مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

انتهای‌ پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید