۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۲:۱۳
کد خبر : 9782482
۲۱:۰۹

۱۴۰۵/۰۶/۲۱

حجت‌الاسلام فرزین: امنیت حقیقی در مسیر توحید و ولایت الهی محقق می‌شود

جلسه
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه مهدیشهر با تأکید بر اینکه امنیت، عدالت و رفاه از نیازهای اساسی انسان و جامعه است، گفت: امنیت حقیقی در پرتو حرکت در مسیر توحید و ولایت الهی محقق می‌شود و هرچه غلبه حق در عرصه فردی و اجتماعی بیشتر باشد، امنیت نیز افزایش خواهد یافت.

حجت‌الاسلام فرزین: امنیت حقیقی در مسیر توحید و ولایت الهی محقق می‌شودبه گزارش خبرگزاری بسیج از مهدیشهر، در دیدار مسئول عقیدتی نیروی انتظامی شهرستان مهدیشهر با حجت‌الاسلام والمسلمین فرزین، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه مهدیشهر، بر ضرورت تعامل، همکاری و هم‌افزایی میان مجموعه‌های عقیدتی و فرهنگی نیروهای مسلح تأکید شد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین فرزین با اشاره به فرمایش امام صادق(ع) درباره نیاز انسان به امنیت، عدالت و رفاه اظهار کرد: راه رسیدن به امنیت حقیقی، ورود به وادی توحید و حرکت در مسیر الهی است؛ چراکه انسان فطرتاً نیازمند خداوند و مشتاق رسیدن به قرب الهی است.

وی افزود: هر قدمی که انسان در صراط الهی برمی‌دارد، زمینه تحقق امنیت را فراهم می‌کند و در مقابل، هر حرکتی که انسان را از خداوند دور کند، موجب ایجاد ناامنی خواهد شد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه مهدیشهر با بیان اینکه وادی توحید و ولایت، محیطی امن برای انسان و جامعه ایجاد می‌کند، گفت: کسانی که در مکتب انبیا و اولیای الهی تربیت شده‌اند، خودشان نیز برای دیگران امنیت‌زا هستند و این مسئله باید در همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام فرزین ادامه داد: تحقق امنیت در جامعه تنها به افراد محدود نمی‌شود، بلکه الگوها و ساختارهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و همچنین سبک زندگی نیز باید در مسیر ولایت الهی قرار داشته باشند تا امنیت در همه ابعاد حیات انسان شکل بگیرد.

وی همچنین با اشاره به نقش نفس و شیطان در ایجاد ناامنی بیان کرد: عواملی که انسان را از توحید دور می‌کنند، زمینه‌ساز ناامنی هستند و در عرصه اجتماعی نیز جریان‌های مخالف جامعه توحیدی همواره در برابر حرکت حق قرار گرفته‌اند؛ ازاین‌رو مسیر تحقق جامعه ایمانی، نیازمند جهاد و ایستادگی در برابر این عوامل است.

در ادامه این دیدار، درباره تعامل و همکاری دو مجموعه، برنامه‌های مشترک و هماهنگی‌های لازم در آستانه هفته دفاع مقدس و هفته نیروی انتظامی تبادل نظر و بر تقویت همکاری‌های فی‌مابین تأکید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرزین در پایان با اشاره به نقش مردم، امدادهای الهی و رهبری الهی در مسیر حرکت جامعه اسلامی، ابراز امیدواری کرد با تداوم جهاد و تلاش مؤمنانه، زمینه تحقق هرچه بیشتر امنیت، عدالت و رفاه در جامعه اسلامی فراهم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید