۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۷:۵۶
کد خبر : 9782498
۲۱:۵۹

۱۴۰۵/۰۶/۲۱

خدمت به مردم، اولویت جهادگران فاطمی است

خدمت به مردم، اولویت جهادگران فاطمی است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی به مردم باید در میدان و بدون واسطه دنبال شود، گفت: جهادگران فاطمی با حضور در کنار مردم، آمده‌اند تا مشکلات و مطالبات آنان را بشنوند و برای رفع آن‌ها از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون، همزمان با اجرای رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی ۶، میز خدمت جهادی با حضور سرهنگ پاسدار حسین نکوئی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، سرحدی معاون فرمانداری شهرستان هامون و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی در روستای کرمی برپا شد.


در این برنامه، مسئولان با حضور در میان مردم روستا، به‌صورت مستقیم پای صحبت آنان نشستند و ضمن بررسی مسائل و دغدغه‌های مطرح‌شده، بر پیگیری مطالبات مردم و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات تأکید کردند.


سرهنگ پاسدار حسین نکوئی در حاشیه برگزاری میز خدمت اظهار داشت: خدمت‌رسانی به مردم، یک شعار نیست؛ بلکه یک مسئولیت و تکلیف است که باید در میدان عمل به آن جامه عمل پوشاند.


وی افزود: فلسفه برگزاری چنین برنامه‌هایی این است که مسئولان در کنار مردم باشند، مشکلات را از نزدیک لمس کنند و برای رفع آن‌ها راهکار عملی ارائه دهند؛ چراکه مردم شایسته بهترین خدمت هستند و خدمت به آنان افتخاری بزرگ برای مجموعه بسیج و مسئولان است.


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هامون با اشاره به ظرفیت رزمایش جهادگران فاطمی ۶ خاطرنشان کرد: این رزمایش فرصتی برای هم‌افزایی ظرفیت‌های بسیج، دستگاه‌های اجرایی و مردم است تا خدمت‌رسانی هدفمندتر و مؤثرتری در مناطق مختلف شهرستان انجام شود.


وی تأکید کرد: جهادگر واقعی کسی است که درد مردم را بشنود، برای حل آن پای کار بایستد و خدمت را تا رسیدن به نتیجه دنبال کند؛ بر همین اساس، بسیج و جهادگران فاطمی در کنار مردم روستاهای شهرستان خواهند بود و مسیر خدمت‌رسانی را با قدرت ادامه خواهند داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید