۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۶:۳۶
کد خبر : 9782690
۱۷:۴۴

۱۴۰۵/۰۶/۲۲

توزیع ۲۵۰ قلم لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار ساری

ساری
بسیج دانش‌آموزی ناحیه دو ساری با هدف حمایت از دانش‌آموزان نیازمند و کمک به خانواده‌های کم‌برخوردار، ۲۵۰ قلم لوازم‌التحریر تهیه و میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، همزمان با برگزاری رزمایش «جهادگران فاطمی ۶»، بسیج دانش‌آموزی ناحیه دو ساری در راستای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند و خانواده‌های کم‌برخوردار، اقدام به تهیه و توزیع ۲۵۰ قلم لوازم‌التحریر کرد.

این اقلام با همکاری مدیران مدارس و پس از شناسایی دانش‌آموزان نیازمند، در اختیار آنان و خانواده‌هایشان قرار گرفت تا بخشی از نیازهای تحصیلی این دانش‌آموزان در آستانه سال تحصیلی جدید تأمین شود.

این اقدام با هدف ترویج فرهنگ مواسات، همدلی و خدمت‌رسانی جهادی و در راستای حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار و فراهم کردن زمینه‌ای مناسب برای آغاز سال تحصیلی انجام شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید