۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۷:۳۰
کد خبر : 9782703
۱۹:۵۷

۱۴۰۵/۰۶/۲۲

آیین تودیع و معارفه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد

فرزاد داوودی فرزند مسجدسلیمان سکاندار دادستانی شهرستان مسجدسلیمان شد
فرزاد داوودی: در مسیر اجرای قانون، خط قرمز ندارم، رویکرد بنده بر چهار محور؛ پیشگیری از وقوع جرم، مبارزه قاطع با فساد، نظارت هوشمند بر عملکرد مدیران و مطالبه‌ گری فعالانه برای احقاق حقوق عامه استوار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج مسجدسلیمان ؛ آئین تکریم از خدمات علی زلقی دادستان سابق و معارفه فرزاد داودی به‌عنوان دادستان جدید عمومی و انقلاب شهرستان مسجدسلیمان با حضور جمعی از مسئولان قضایی استان خوزستان، مدیران اجرایی، اعضای شورای تأمین،بسیجیان ، اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی برگزار شد.

 

 در این نشست که با یاد و نام شهدا و گرامیداشت ایثارگری‌های آنان آغاز شد، رویکردهای کلان دستگاه قضا در مسیر تحقق عدالت، صیانت از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفاسد اداری و اجتماعی مورد تأکید قرار گرفت.

حجت الاسلام مرعشی رئیس دادگستری شهرستان مسجدسلیمان در ابتدای این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه قضایی شهرستان، از کسب رتبه دوم دادگستری استان خوزستان در پنج ماهه نخست سال جاری خبر داد و این موفقیت را مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان این مجموعه در مدیریت پرونده‌ها و کاهش اطاله دادرسی دانست. وی با تقدیر از عملکرد بیش از ده‌ساله علی زلقی در کسوت‌های مختلف قضایی، وی را از قضات خوشنام و توانمند منطقه برشمرد و برای فرزاد داودی، دادستان جدید، در مسیر احقاق حقوق عامه و بهره‌گیری از شناخت دقیق نسبت به چالش‌های بومی منطقه آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه حجت الاسلام داودی امام جمعه موقت مسجدسلیمان با اشاره به سختی‌های ذاتی شغل قضاوت که هم‌زمان بار سنگین روحی و جسمی را به همراه دارد، ضمن قدردانی از روحیه پاسخگویی و پیگیری‌های مستمر دادستان سابق، بر لزوم نقش‌آفرینی دستگاه قضا در نظارت بر عملکرد مدیران اجرایی شهرستان تأکید کرد. وی با انتقاد از برخی قصورها و ترک‌فعل‌های مدیریتی که در ادوار گذشته منجر به بازگشت بودجه‌های تخصیصی شده است، از دادستان جدید خواست تا با رویکردی مطالبه‌گرانه، با هرگونه ترک‌فعل که موجب تضییع حقوق شهروندان می‌شود، بدون ملاحظه برخورد کند.

جاوید شیخ فرماندار مسجدسلیمان نیز در سخنانی ضمن تأکید بر اصل تفکیک قوا و لزوم وحدت رویه میان مسئولان، عملکرد دادستانی را در برهه‌های حساس پشتیبان دولت دانست و از تعامل موثر دستگاه قضا با نهادهای اجرایی قدردانی کرد. وی با اشاره به ظرفیت‌ها و چالش‌های زیستی و اقتصادی شهرستان، از جمله وضعیت پروژه‌های عمرانی، تخلفات ساخت‌وساز غیرمجاز، و وضعیت فضای مجازی، خواستار نگاه ویژه و قاطع دادستان جدید به این حوزه‌ها شد. فرماندار مسجدسلیمان همچنین با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و مقابله با موانع توسعه، روحیه انقلابی و حضور میدانی مدیران را از جمله شاخص‌های اساسی برای ارزیابی عملکرد مدیران در هفته دولت دانست.

علی زلقی، دادستان سابق مسجدسلیمان، در بخش دیگری از این مراسم به ارائه آماری از اقدامات صورت‌گرفته از تیرماه ۱۴۰۲ پرداخت. وی با تأکید بر این که قاضی اصلی، وجدان بیدار مردم است، از کاهش محسوس جرایم خشن از جمله تیراندازی‌ها و چاقوکشی به میزان بیش از ۲۰۰ درصد و همچنین کاهش ۱۳ درصدی آمار سرقت‌ها در سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی افزود در دوران تصدی‌اش، دادستانی با ورود به پرونده‌های حقوق عامه شامل پروژه‌های ناتمام، آسفالت، فاضلاب، فرونشست‌های شهری و نظارت بر بازار، تلاش کرد تا رویکردی پیشگیرانه و مطالبه‌گرانه اتخاذ کند و در نهایت از همراهی شورای تأمین و مردم صبور مسجدسلیمان طلب حلالیت کرد.

حجت الاسلام موسوی دهموردی معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری خوزستان نیز در سخنانی کوتاه، جایگاه قضاوت و عدالت‌گستری را بسیار رفیع و ارزشمند توصیف کرد و آن را هم‌سنگ با یک عمر عبادت برشمرد.

در پایان این مراسم، فرزاد داودی، دادستان جدید مسجدسلیمان از حسن اعتماد مسئولان عالی قضایی استان تشکر کرد و گفت: امیدوارم با استعانت از الطاف الهی و دعای خیر مردم، در انجام این رسالت بزرگ، امانت‌دار خوبی باشم. وی ادامه داد: وظیفه خود می‌دانم از تلاش‌های مجاهدانه، اخلاق‌مدارانه و عملکرد جناب آقای دکتر زلقی که در دوران تصدی مسئولیت، در حوزه‌های احیای حقوق عامه و مبارزه با فساد، کارنامه‌ای موفق و الگویی شایسته از خود بر جای گذاشتند، صمیمانه قدردانی کنم و مراتب سپاس خود را محضر جناب آقای مرعشی، ریاست محترم دادگستری شهرستان تقدیم نمایم.

دادستان مسجدسلیمان ادامه داد: بنده به عنوان فرزند این شهر که از بدو تولد در میان مردمان شریف و نجیب مسجدسلیمان رشد کرده‌ام، با تمام وجود و به‌صورت ملموس بر مشکلات، دغدغه‌ها و انتظارات به‌حق شهروندان اشراف کامل دارم. این شناخت بومی، برای من نه تنها یک افتخار، بلکه یک تکلیف مضاعف است تا با نگاهی دقیق‌تر به رفع معضلات گام بردارم. داودی گفت: رویکرد راهبردی بنده در دوران مسئولیت جدید، بر چهار محور اصلی پیشگیری از وقوع جرم ، مبارزه قاطع با فساد، نظارت هوشمند بر عملکرد مدیران و مطالبه‌گری فعالانه در جهت احقاق حقوق عامه استوار خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید