به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ همزمان با برگزاری کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید استان، روز بیست و دوم شهریور ماه ۱۴۰۵، حجت الاسلام حاج آقای امیری (رئیس حوزه علمیه شهرستان لردگان)، مهندس نادری (رئیس جهاد کشاورزی)، حجت الاسلام سارم نیا و حجت الاسلام موسوی از شورای حوزه مقاومت بسیج پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله وسلم، با حضور در منزل شهید بزرگوار «نادرقلی احمدی»، با خانواده معظم این شهید عالی مقام، دیدار و از صبر و استقامت آنان تجلیل کردند.
شهید والامقام نادرقلی احمدی، فرزند عیدی محمد، در سال ۱۳۳۴ در روستای سلطانی از توابع شهرستان لردگان دیده به جهان گشود و سرانجام در تاریخ بیست و پنجم بهمن ماه ۱۳۶۴، در جریان عملیات غرورآفرین والفجر ۸ در منطقه عملیاتی اروند، به فیض رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر پاک و مطهر این شهید بزرگوار در روستای آبیدک از توابع شهرستان لردگان آرام گرفته است.
در این دیدار صمیمی، مسئولان بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و لزوم الگوگیری از منش و رفتار شهدا و خانواده های معظم آنان به عنوان سرمایه های ارزشمند انقلاب اسلامی تاکید کردند.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|