۲۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 18 September 2026
۰۶:۴۸
کد خبر : 9783432
۱۶:۴۶

۱۴۰۵/۰۶/۲۶
جعفری عنوان کرد

«مجاهد کوچک»؛ میدان مهارت‌آموزی کودکان در کبودراهنگ

همدان-مسئول بسیج جامعه زنان شهرستان کبودراهنگ از برگزاری مسابقه «مجاهد کوچک» ویژه کودکان چهار تا ۱۰ سال، همزمان با مرحله فینال مسابقه «میدان‌یار» در کبودراهنگ خبر داد.

سیده سمیه جعفری در گفتکو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در کبودراهنگ اظهار کرد: مسابقه «مجاهد کوچک» با هدف انتقال مفاهیم تربیتی و ارزشی در قالب بازی و فعالیت‌های گروهی، از ۲۰ شهریورماه آغاز شده و تا ۲۶ شهریورماه ادامه داشت.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از شیوه‌های جذاب و متناسب با سن کودکان گفت: بازی‌های گروهی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت مسئولیت‌پذیری، روحیه اتحاد و کار تیمی در کودکان باشد.

مسئول بسیج جامعه زنان شهرستان کبودراهنگ عنوان کرد: این مسابقه در هشت مرحله و با محوریت تصمیم‌گیری، آمادگی جسمانی و فعالیت‌های گروهی طراحی شده است و کودکان در قالب یک مأموریت گروهی باید در کوتاه‌ترین زمان، نامه را به مقصد و فرمانده میدان برسانند و مراحل مختلف را پشت سر بگذارند.

وی ادامه داد: این رویداد با حضور حدود ۱۰۰ کودک و نوجوان و با همکاری گروه مبلغین سطح سه، مکتب شهدای جنگ رمضان، پایگاه مردمی «بعثت» خواهران، گروه جهادی شهید نوید صفری و گروه جهادی رهروان ولایت برگزار می‌شود.

جعفری خاطرنشان کرد: در پایان، کودکانی که مراحل مسابقه را با موفقیت و در کمترین زمان طی کنند، مدال «مجاهد کوچک در میدان» را دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید