۲۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 18 September 2026
۰۶:۴۹
کد خبر : 9783546
۱۸:۱۵

۱۴۰۵/۰۶/۲۶

آبرسانی به آبشخورهای حیات‌وحش «چهل‌پا» اندیمشک برقرار شد

اندیمشک
مسئول منطقه حفاظت‌شده «چهل‌پا» اندیمشک از تعمیر خط آبرسانی آبشخورهای منطقه توسط محیط‌بانان و برقراری دوباره جریان آب برای تامین نیاز حیات‌وحش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، شجاع مومنی اظهار کرد: محیط‌بانان منطقه حفاظت‌شده چهل‌پا، از نخستین ساعات صبح امروز، برای چندمین بار نسبت به تعمیر خط آبرسانی آبشخورهای منطقه اقدام کردند.

وی افزود: به دلیل شکستگی لوله در محل اتصال و بست، آب به آبشخورها نمی‌رسید که با تلاش محیط‌بانان، مشکل برطرف و آبرسانی به آبشخورهای منطقه مجددا برقرار شد.

مسئول منطقه حفاظت‌شده چهل‌پا خاطرنشان کرد: نگهداری و تعمیر زیرساخت‌های مورد نیاز حیات‌وحش، از جمله خطوط انتقال آب و آبشخورها، بخشی از وظایف میدانی محیط‌بانان برای تامین شرایط مناسب زیست حیات‌وحش در مناطق تحت مدیریت است.

وی با قدردانی از تلاش تمامی محیط‌بانان منطقه حفاظت‌شده چهل‌پا تاکید کرد: محیط‌بانان در کنار گشت و پایش و حضور در پاسگاه‌ها، در مواقع ضروری برای رفع مشکلات و تأمین نیازهای حیات‌وحش نیز تلاش می‌کنند.

وی گفت: در این عملیات، محیط‌بان منطقه که شب گذشته به‌تنهایی در پاسگاه حضور داشت از ساعت چهار بامداد گشت منطقه را آغاز کرد و پس از پایان گشت نیز در کنار سایر همکاران در عملیات تعمیر خط آبرسانی مشارکت داشت.

 منطقه حفاظت شده چهل پا واقع در شمال و شمال شرق شهر شهرستان اندیمشک و به فاصله 15 کیلومتر از شهر اندیمشک قرار گرفته که به کوه تنگوان معروف است.

این منطقه در شهریور ۱۳۸۰ با وسعت حدود ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار در قسمت‌های از رشته‌کوه تنگوان به دلیل شرایط خاص برای حفظ و تکثیر گونه جانوری بز کوهی به‌عنوان منطقه حفاظت شده در شورای عالی حفاظت محیط زیست مصوب شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید