قزوین- به گزارش بسیج، مسابقه بزرگ «میدانیار» با حضور گسترده مردم استان قزوین در میدان جانبازان قزوین برگزار شد. این مسابقه در سطح شهرستانی برگزار شده و امشب برگزیدگان شهرستانها، در سطح استانی به رقابت با یکدیگر پرداختند.
سردار رستمعلی رفیعیآتانی، فرمانده سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین، در این مراسم با اشاره به حضور مستمر مردم در میدان جانبازان اظهار کرد: مردم عزیز، از جمله شما حاضرین در این میدان، شبهای زیادی در همین میدان و در کنار یکدیگر حضور داشتهاند.
وی با تأکید بر اهمیت این حضور و اتحاد افزود: همین اتحاد وصفناپذیر ملت بزرگ ایران، سرمایهای ارزشمند برای عبور از شرایط پیشرو و ادامه مسیر است.
فرمانده سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین با اشاره به آنچه «فتوحات باقیمانده که حق ملت ایران است» عنوان کرد، گفت: انشاءالله با تداوم این همبستگی و به برکت وعده الهی، فتوحات باقیمانده محقق خواهد شد.
سردار رفیعیآتانی در ادامه بر نقشآفرینی مردم در صحنههای مختلف تأکید کرد و حضور آنان در میدان را نشانهای از اتحاد و همراهی ملت ایران دانست.
وی در پایان از حضور مردم در این مراسم قدردانی کرد.
انتهای پیام/۱۰۰۱
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|