۲۸ / شهريور / ۱۴۰۵ - 19 September 2026
۰۱:۴۰
کد خبر : 9783638
۱۱:۰۶

۱۴۰۵/۰۶/۲۷

دشمن هویت فردی، ملی و دینی جوانان را نشانه گرفته است

همایش معلمان
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی با تأکید بر ضرورت شناخت نقشه‌های دشمن گفت: یکی از اهداف دشمن، بی‌هویت کردن نسل جوان و تضعیف هویت فردی، ملی و دینی جامعه است؛ ازاین‌رو تقویت هویت و حفظ انسجام اجتماعی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از اراک؛ حجت‌الاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی در همایش «معلمان؛ پیشگامان جهاد تبیین» با اشاره به اهمیت شناخت دشمن و برنامه‌های آن اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که جهادگران عرصه تبیین باید به آن توجه داشته باشند، شناخت دشمن و نقشه‌های دشمن است.

وی افزود: یکی از اهدافی که دشمن دنبال می‌کند، بی‌هویت کردن جوانان کشور و تضعیف هویت فردی، ملی و دینی و مذهبی جامعه است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به مفهوم هویت گفت: هویت، شخصیتی است که در نهاد خانواده و نظام آموزش و پرورش شکل می‌گیرد و رسانه‌ها نیز تأثیر قابل‌توجهی در شکل‌گیری آن دارند.

حسینی دیباجی ادامه داد: سه آسیب جدی که دشمن برای ایجاد آن‌ها تلاش می‌کند، تضعیف هویت فردی، هویت ملی و هویت دینی و مذهبی است.

وی با بیان اینکه دشمن با هویت جامعه ایرانی مشکل دارد، عنوان کرد: دشمن تلاش می‌کند ایران قوی و قدرتمند نباشد؛ بنابراین تقویت هویت و حفظ انسجام جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این جهادگر عرصه تبیین همچنین با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران می‌تواند زمینه‌ساز ظهور امام زمان(عج) باشد و مردم طی بیش از ۲۰۰ روز با حضور در میدان و ایستادگی، مقاومت خود را نشان داده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید به ظرفیت‌ها و دستاوردهای کشور افتخار کرد و در مسیر تقویت هویت ملی، دینی و اجتماعی جامعه گام برداشت.

 

 

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید