۲۸ / شهريور / ۱۴۰۵ - 19 September 2026
۰۱:۳۹
کد خبر : 9783767
۱۹:۴۹

۱۴۰۵/۰۶/۲۷
سرهنگ خرمی:

حلقه صالحین مدرسه‌ای برای ساختن انسان است

همدان-فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رزن با تأکید بر ضرورت تبیین فرهنگ ایثار و مقاومت برای نسل نوجوان و جوان، حلقه‌های صالحین را بستری مهم برای تربیت و رشد فکری و اخلاقی دانست.

حلقه صالحین مدرسه‌ای برای ساختن انسان است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ حسین خرمی در جمع مربیان و فعالان حلقه‌های صالحین شهرستان رزن با اشاره به اهمیت برنامه‌های گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بر ضرورت تبیین فرهنگ ایثار، مقاومت و پایمردی برای نسل نوجوان و جوان تأکید کرد.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم و بسیجیان در تجمعات شبانه در میدان، این حضور را جلوه‌ای از همراهی و حمایت مردمی از نیروهای مسلح و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری دانست و اظهار کرد: استمرار فعالیت‌های بصیرتی و اجتماعی در این عرصه ضرورت دارد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رزن حلقات صالحین را از بسترهای مهم تربیت و رشد فکری و اخلاقی نسل جوان برشمرد و بر ضرورت تقویت کیفیت حلقات، حضور مستمر مربیان و ارتباط عمیق‌تر با نوجوانان تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت جذب، تربیت و پرورش نوجوانان، نقش مربی را فراتر از یک مسئولیت اداری دانست و خاطرنشان کرد: مربی باید با شناخت دقیق روحیات و نیازهای نسل جدید، زمینه رشد، شکوفایی استعدادها و شکل‌گیری شخصیت مؤمن، توانمند و مسئولیت‌پذیر را فراهم کند.

خرمی تصریح کرد: حلقه صالحین، فقط یک جمع دورهمی نیست؛ مدرسه‌ای برای ساختن انسان است و مربی، چراغ راه این مسیر.

وی عنوان کرد: امروز اگر قرار است نسلی پای کار انقلاب، جامعه و ارزش‌های دینی تربیت شود، این مسیر از مسجد، پایگاه، حلقه‌های صالحین و ارتباط صمیمی و مستمر مربی با نوجوان آغاز می‌شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید