۲۸ / شهريور / ۱۴۰۵ - 19 September 2026
۰۱:۴۰
کد خبر : 9783795
۲۳:۰۷

۱۴۰۵/۰۶/۲۷
امام جمعه تاکستان؛

حضور مردم در صحنه، پشتوانه امنیت و استقلال کشور است 

و
حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود غفوری، با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: ملت ایران در بزنگاه‌های حساس با حضور و هوشیاری خود نشان داده‌اند که نسبت به سرنوشت کشور مسئولیت‌پذیر هستند و استمرار حضور مردم در تجمعات و صحنه‌های مختلف، بیانگر پیوند عمیق آنان با ایران، امنیت و منافع ملی است.

قزوین_به گزارش بسیج، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود غفوری امام جمعه تاکستان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، با اشاره به سالروز ولادت باسعادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، عرضه اعتقادات به امام زمان و ولیّ خدا را یکی از درس‌های مهم سیره آن حضرت دانست.

وی با اشاره به روایت نقل‌شده از حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در دیدار با امام هادی(ع) اظهار کرد: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) هنگامی که به محضر امام هادی(ع) رسید، از ایشان خواست تا اعتقاداتش را عرضه کند و اگر مورد تأیید امام است، بر همان اعتقادات ثابت‌قدم بماند تا خداوند را ملاقات کند.

امام جمعه تاکستان افزود: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در این عرضه، اعتقادات خود درباره توحید، نبوت، امامت و معاد را بیان کرد و پس از نام بردن از ائمه اطهار(ع)، به امامت امام حسن عسکری(ع) و حضرت ولی‌عصر(عج) نیز تصریح کرد.

امام جمعه تاکستان عرضه اعتقادات به ولیّ خدا را یکی از نکات مهم این روایت دانست و تصریح کرد: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با وجود اینکه امام رضا(ع) و امام جواد(ع) را درک کرده بود، هنگامی که به محضر امام هادی(ع) رسید، باز هم اعتقادات خود را عرضه کرد تا از صحت مسیر اعتقادی خود اطمینان پیدا کند.

تعلیم و تربیت باید با نیت الهی همراه باشد

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود غفوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن بازگشایی مدارس، آموزش و پرورش را نهادی بسیار مهم در ساخت آینده کشور دانست و اظهار کرد: آموزش و پرورش را باید کارخانه تولید نسل انسان بدانیم؛ چراکه محصول این مجموعه، صرفاً دانش‌آموزی با مدرک تحصیلی نیست، بلکه انسانی است که قرار است آینده جامعه را بسازد.

وی افزود: اگر در این کارخانه، ورودی‌ها، فرآیند تربیت و خروجی‌ها به‌درستی مورد توجه قرار نگیرد، آثار آن در آینده جامعه نمایان خواهد شد؛ بنابراین همه مسئولان، معلمان، مربیان و خانواده‌ها باید نسبت به رسالت سنگین خود در قبال تربیت نسل آینده احساس مسئولیت کنند.

ملت ایران در دفاع مقدس با دست خالی مقابل جبهه‌ای مجهز ایستاد

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود غفوری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، جمهوری اسلامی ایران در شرایطی مورد تهاجم قرار گرفت که رژیم بعث عراق از حمایت‌های گسترده قدرت‌های جهانی برخوردار بود و کشورهای مختلف، تجهیزات و امکانات پیشرفته نظامی را در اختیار دشمن قرار می‌دادند.

وی افزود: در آن دوران، ایران از بسیاری از تجهیزات و امکانات نظامی پیشرفته‌ای که در اختیار دشمن قرار داشت، محروم بود و با وجود کمبود امکانات و محدودیت‌های فراوان، رزمندگان اسلام با تکیه بر ایمان، اخلاص، توکل به خدا و روحیه خودباوری در برابر دشمن ایستادند.

امام جمعه تاکستان تصریح کرد: آنچه دفاع مقدس را به یک مدرسه بزرگ برای ملت ایران تبدیل کرد، صرفاً تجهیزات و امکانات نظامی نبود؛ بلکه ایمان و اراده رزمندگانی بود که در شرایطی دشوار، دفاع از سرزمین و آرمان‌های خود را وظیفه الهی و ملی می‌دانستند.

حجت الاسلام غفوری ادامه داد: رزمندگان اسلام در دفاع مقدس نشان دادند که قدرت یک ملت تنها به سلاح و تجهیزات وابسته نیست و ایمان، وحدت، مقاومت، خودباوری و روحیه فداکاری می‌تواند در سخت‌ترین شرایط، ملت را در برابر دشمنان پایدار نگه دارد.

وی تاکید کرد: دفاع مقدس دانشگاه بزرگ جهاد، مقاومت، ایستادگی، اعتمادبه‌نفس و خودباوری بود و فرهنگ این دوران باید به نسل‌های آینده منتقل شود تا جوانان امروز نیز بدانند ملت ایران چگونه در سخت‌ترین شرایط توانست روی پای خود بایستد..

فرهنگ دفاع مقدس باید در برابر جنگ نرم دشمن زنده بماند

خطیب جمعه تاکستان بیان کرد: آثار مجاهدت رزمندگان دفاع مقدس را امروز در جبهه مقاومت و ایستادگی ملت‌های مظلوم مشاهده می‌کنیم و فرهنگ مقاومت و ایستادگی همچنان در برابر زیاده‌خواهی و سلطه‌گری دشمنان ادامه دارد.

وی تأکید کرد: حفظ وحدت، انسجام، بصیرت و شناخت اهداف دشمن از ضرورت‌های امروز جامعه است و مردم باید با هوشیاری در برابر عملیات روانی و فضاسازی‌های رسانه‌ای دشمن ایستادگی کنند.

امام جمعه تاکستان با تأکید بر ضرورت حفظ ایمان، وحدت و روحیه مقاومت در جامعه گفت: همان‌گونه که نسل دفاع مقدس با تکیه بر ایمان و خودباوری در برابر دشمن ایستاد، امروز نیز باید با حفظ این سرمایه‌های معنوی و اجتماعی، مسیر عزت و پیشرفت کشور را ادامه داد.

۲۰۰ شب حضور مردم، جلوه‌ای از وحدت و انسجام ملی بود

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود غفوری با اشاره به استمرار تجمعات مردمی طی ۲۰۰ شب، اظهار کرد: پشت سر گذاشتن این مدت از حضور و تجمع مردم، نشان داد که در شرایط حساس، انسجام و وحدت اجتماعی می‌تواند به عنوان یک سرمایه مهم در حفظ آرامش و امنیت کشور نقش‌آفرینی کند.

وی افزود: حضور مستمر مردم در این تجمعات، فارغ از تفاوت‌های قومی، اجتماعی و سلیقه‌ای، جلوه‌ای از توجه مردم به سرنوشت کشور و اهمیت حفظ امنیت و منافع ملی بود.

امام جمعه تاکستان با تأکید بر ضرورت استمرار وحدت و همدلی گفت: یکی از آثار مهم این حضور، تقویت روحیه همبستگی اجتماعی و انتقال این پیام بود که مردم در مسائل اساسی کشور، نسبت به آینده ایران احساس مسئولیت دارند.

حجت الاسلام غفوری ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت وحدت، همدلی و انسجام میان اقشار مختلف جامعه هستیم و نباید اجازه دهیم اختلافات و حاشیه‌ها، پیوند مردم با یکدیگر و منافع مشترک ملی را تضعیف کند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن همواره تلاش می‌کند با ایجاد اختلاف میان مردم و جریان‌های مختلف، انسجام جامعه را هدف قرار دهد؛ بنابراین حفظ وحدت، افزایش بصیرت و شناخت دقیق روش‌های اثرگذاری دشمن باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

امام جمعه تاکستان تأکید کرد: سرمایه اجتماعی، حضور مسئولانه مردم و انسجام ملی در کنار توانمندی‌های دفاعی، از مؤلفه‌های مهم اقتدار کشور است و باید این سرمایه با تقویت اعتماد، همدلی و امید در جامعه حفظ و تقویت شود.

انتهای پیام/۱۰۰۵/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید