۲۸ / شهريور / ۱۴۰۵ - 19 September 2026
۲۲:۰۶
کد خبر : 9783879
۱۲:۰۸

۱۴۰۵/۰۶/۲۸

آغاز بازآرایی شبکه جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با برگزاری رویداد توانمندسازی ارکان ستادهای شهرستانی 

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان گیلان از آغاز فرآیند بازآرایی شبکه شهرستانی این جبهه با رویکرد میدان‌محوری و تقویت حلقه‌های میانی خبر داد و گفت: رویداد توانمندسازی ارکان ستادهای شهرستانی با حضور ۱۱۵ فعال فرهنگی، نخستین گام عملیاتی برای تبدیل این رویکرد به برنامه‌های اجرایی در شهرستان‌های استان بود.

آغاز بازآرایی شبکه جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با برگزاری رویداد توانمندسازی ارکان ستادهای شهرستانی 

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان هادی اصدق‌پور، با اشاره به آغاز طرح تحولی بازآرایی شبکه شهرستانی جبهه فرهنگی اظهار کرد: این طرح با هدف آسیب‌شناسی وضعیت موجود، تقویت توان عملیاتی شبکه و فراهم کردن زمینه حضور مؤثرتر ظرفیت‌های مردمی در عرصه فرهنگی و اجتماعی استان در حال اجراست.

 با بیان اینکه رویکرد جدید جبهه فرهنگی، عبور از مدیریت متمرکز و حرکت به سمت جبهه‌سازی و تقویت حلقه‌های میانی است، افزود: تلاش می‌کنیم به جای توسعه ساختارهای اداری و افزایش لایه‌های سازمانی، ظرفیت‌های مردمی موجود در شهرستان‌ها و محلات را شناسایی، فعال و به یکدیگر متصل کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا، تیم‌های شهرستانی با حضور فعالان فرهنگی خواهر و برادر شکل گرفته‌اند تا ضمن کاهش مشغله‌های دبیران شهرستانی، فرصت بیشتری برای راهبری میدانی، شبکه‌سازی و طراحی عملیات‌های متناسب با ظرفیت‌ها و مسائل بومی هر شهرستان فراهم شود.

اصدق‌پور با اشاره به برگزاری رویداد توانمندسازی «حرکت» گفت: این رویداد با حضور ۱۱۵ نفر از فعالان فرهنگی سراسر استان در حوزه علمیه زینبیه رشت برگزار شد و هدف اصلی آن، ایجاد فهم مشترک و حرکت از مباحث نظری به سمت طراحی و اجرای عملیات در میدان بود.

وی افزود: در بخش نخست این رویداد، مباحثی همچون «حرکت عمومی» و «حلقه‌های میانی» با هدایت اساتید ملی ارائه شد و در ادامه، شرکت‌کنندگان در نشست‌های تخصصی معاونت‌های راهبردی، عملیات، آموزش و رسانه، به بررسی راهکارهای عملیاتی و طراحی الگوهای متناسب با ظرفیت شهرستان‌های خود پرداختند.

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان تصریح کرد: برای ما مهم است که آموزش و گفتمان‌سازی در همین مرحله متوقف نشود؛ بلکه فعالان فرهنگی بتوانند آموخته‌ها و ایده‌های خود را به برنامه و سپس به عملیات واقعی در میدان تبدیل کنند.

وی با تأکید بر اینکه بازآرایی شبکه فرهنگی استان به معنای ایجاد ساختارهای اداری جدید نیست، خاطرنشان کرد: تلاش داریم با استفاده از ظرفیت افراد، گروه‌های مردمی و حلقه‌های میانی موجود، توان عملیاتی جبهه فرهنگی را افزایش دهیم.

اصدق‌پور افزود: در افق پیش‌رو، اتصال شبکه مجامع تخصصی به شبکه فعالان فرهنگی اجتماعی شهرستان‌ها نیز دنبال خواهد شد تا ظرفیت‌های تخصصی استان در کنار شبکه شهرستانی قرار گیرند و زمینه برای طراحی و اجرای عملیات‌های مشترک و مؤثر در سطح استان فراهم شود.

وی با اشاره به اهمیت استمرار ارتباط میان فعالان فرهنگی پس از برگزاری این رویداد گفت: این رویداد نقطه پایان نیست، بلکه آغاز یک مسیر جدید است. استمرار ارتباطات، نشست‌های منظم، پیگیری ایده‌های مطرح‌شده و تبدیل آن‌ها به عملیات‌های مشخص، بخش اصلی فرآیندی است که از این پس باید در شبکه شهرستانی دنبال شود.

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان در پایان اظهار کرد: هدف نهایی این است که ظرفیت‌های مردمی، گروه‌های فرهنگی، حلقه‌های میانی و مجامع تخصصی در یک شبکه پویا و مسئله‌محور به یکدیگر متصل شوند و جبهه فرهنگی استان بتواند با اتکا به مردم و بدون گرفتار شدن در بروکراسی‌های رایج، حضور مؤثرتری در میدان فرهنگی و اجتماعی و در میان لایه‌های مختلف جامعه داشته باشد.

آغاز بازآرایی شبکه جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با برگزاری رویداد توانمندسازی ارکان ستادهای شهرستانی 

آغاز بازآرایی شبکه جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با برگزاری رویداد توانمندسازی ارکان ستادهای شهرستانی 

آغاز بازآرایی شبکه جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با برگزاری رویداد توانمندسازی ارکان ستادهای شهرستانی 

هما اکبری
نویسنده: هما اکبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید