۲۸ / شهريور / ۱۴۰۵ - 19 September 2026
۲۲:۰۶
کد خبر : ۹۷۸۳۹۰۶
۱۷:۵۵

۱۴۰۵/۰۶/۲۸
میزخدمت در قلب خرمشهر

وقتی یک تست ساده از بیماری پیشگیری می‌کند

سرپرست کلینیک سوم خرداد خرمشهر با تأکید بر اهمیت پیشگیری از بیماری‌ها گفت: با انجام یک تست ساده فشار خون یا قند خون می‌توانیم از بروز بسیاری از مشکلات آینده برای افراد جلوگیری کنیم.
میزخدمت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خرمشهر؛میز خدمت(ویزیت رایگان) سلامت کلینیک سوم خرداد خرمشهر با هدف ارائه خدمات رایگان پزشکی و مشاوره‌ای به مردم شریف این شهر، به همت پایگاه مردمی بعثت ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر و در جوار تجمعات مردمی صحن مسجد جامع برگزار شد.

دکتر کامران اسکندری، سرپرست کلینیک سوم خرداد خرمشهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، ضمن تبیین اهداف این طرح گفت: «هدف ما از برپایی این میز خدمت، تنها ارائه یک خدمت ساده نیست، بلکه هدف اصلی، خدمت‌رسانی به ملت شریف خرمشهر و پیشگیری از بیماری‌هایی است که ممکن است در آینده گریبان‌گیر افراد شود.»

دکتر کامران اسکندری در ادامه با اشاره به اهمیت پایش‌های اولیه سلامت افزود: «بسیاری از مشکلات جدی سلامتی را می‌توان با یک تست ساده فشار خون یا قند خون شناسایی و از پیشرفت آن جلوگیری کرد. ما در اینجا با هدف آگاهی‌بخشی و مشاوره، در کنار مردم هستیم تا بارِ نگرانی‌های درمانی را از دوش خانواده‌ها برداریم.»

سرپرست کلینیک سوم خرداد با ابراز خرسندی از بازخورد مردم خرمشهر خاطرنشان کرد: «از زمانی که در صحن مسجد جامع مستقر شدیم، با استقبال بی‌نظیر و گرم مردم ولایت‌مدار خرمشهر مواجه شدیم. این حضور و تشویق‌های مردمی، به ما انگیزه می‌دهد تا این مسیر را به‌صورت مداوم و هفتگی ادامه داد.

اسکندری در پایان با اشاره به سابقه خدمت‌رسانی جهادی این تیم در مناطق محروم گفت: «طی مدتی که در این منطقه حضور دارم، با همراهی همین تیم جهادی، در بیش از ۱۰ روستای خرمشهر و آبادان به صورت خودجوش حاضر شده و به ارائه خدمات درمانی پرداختیم. امروز نیز مفتخرم که به عنوان یک آبادانی، به هموطنانم در خرمشهر خدمت کنم؛ چرا که معتقدم خدمت به مردم شریف خرمشهر، افتخاری است که نصیب ما شده است.»

خبرنگار: سیده زینب موسوی


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید