به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، سردار نظری، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، در بازدید از دفتر خبرگزاری بسیج شهرستان سیرجان، ضمن اشاره به اهمیت کار رسانهای در شرایط امروز اظهار داشت:مردم ما الان نیاز به خبرهای امیدآفرین و صحیح دارند و رسانهها باید با دقت، سرعت و مسئولیتپذیری، اخبار و رویدادهای واقعی جامعه را به افکار عمومی منتقل کنند.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: رسانه باید در کنار بیان مسائل و مشکلات، ظرفیتها، پیشرفتها، خدمات و اقدامات امیدآفرین را نیز بهدرستی روایت کند و اجازه ندهد اخبار نادرست و روایتهای غیرواقعی، فضای ذهنی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.
سردار نظری با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین و نقش خبرنگاران در این عرصه خاطرنشان کرد: خبرنگاران و فعالان رسانهای باید با حفظ صداقت و امانتداری، مرجع قابل اعتماد مردم باشند و با روایت دقیق و بهموقع، به تقویت امید و اعتماد عمومی کمک کنند.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|