۳۰ / شهريور / ۱۴۰۵ - 21 September 2026
۲۲:۴۶
کد خبر : ۹۷۸۴۴۲۹
۱۳:۱۲

۱۴۰۵/۰۶/۳۰

نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج باوی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان باوی از اجرای بیش از ۱۲۰ برنامه متنوع به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در این شهرستان خبر داد.
نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج باوی

 به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان باوی در نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی علیه السلام شهرستان باوی به اصحاب رسانه از برگزاری بیش از ۱۲۰ برنامه متنوع به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در شهرستان باوی خبر داد.

سرهنگ محمد عامری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دفاع مقدس و مقاومت، اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن هفته دفاع مقدس، بیش از ۱۲۰ عنوان برنامه توسط رده‌های مختلف بسیج و اقشار بسیج در سطح شهرستان باوی اجرا خواهد شد.

سرهنگ پاسدار عامری افزود: برنامه‌های هفته دفاع مقدس امسال با شعار محوری «لبیک یا خامنه‌ای» و با هدف تبیین فرهنگ ایثار و شهادت، پاسداشت حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام و ترویج روحیه جهاد و مقاومت در میان اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.

عضو شورای تامین شهرستان باوی بیان داشت: رزمایش ۷۰ هزار نفری خوزستان را از برنامه‌های محوری این هفته عنوان کرد و گفت: این رزمایش در روز دوم مهرماه در شهرستان باوی و با حضور بسیجیان، گردان‌های رزم و گردان‌های مردم‌پایه «جانفدایان» برگزار خواهد شد.

سرهنگ پاسدار عامری ادامه داد: از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در هفته دفاع مقدس می‌توان به پیاده‌روی خانوادگی، برگزاری یادواره‌های شهدا، رزمایش گروه‌های جهادی، توزیع نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان نیازمند، گشت‌های عملیاتی، دیدار و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و برگزاری برنامه‌ها و مسابقات «میدان یار» در تجمعات مردمی اشاره کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج باوی همچنین برگزاری آیین هم‌عهدی با شهدا  (غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدا) را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد و افزود: برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، جهادی، ورزشی و بصیرتی متعددی نیز توسط پایگاه‌ها، حوزه‌های مقاومت بسیج و اقشار مختلف بسیج در سطح شهرستان اجرا خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی(ع) شهرستان باوی در پایان، هفته دفاع مقدس را فرصتی برای بازخوانی حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام و تبیین فرهنگ ایثار، مقاومت و خدمت‌رسانی دانست و بر برگزاری باشکوه برنامه‌های این هفته با مشارکت بسیجیان و مردم شهرستان تأکید کرد.


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید