۳۰ / شهريور / ۱۴۰۵ - 21 September 2026
۲۳:۴۸
کد خبر : ۹۷۸۴۶۳۵
۲۲:۱۰

۱۴۰۵/۰۶/۳۰
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز:

۳۲۰ برنامه هفته دفاع مقدس در رامهرمز اجرا می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز از اجرای ۳۲۰ برنامه در هفته دفاع مقدس در سطح شهرستان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با محوریت پایگاه‌های بسیج، مساجد، محلات و اقشار مختلف بسیج برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از رامهرمز؛ سرهنگ دوم پاسدار محمد سواری در نشست با خبرنگاران و فعالان فضای مجازی بسیج شهرستان رامهرمز با تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی برای این ایام پیش‌بینی شده که در سطح کل شهرستان و با مشارکت بخش‌های مختلف بسیج اجرا می‌شود.

وی افزود: حدود ۱۵ قشر و رده بسیج متولی اجرای این برنامه‌ها هستند و تلاش شده برنامه‌ها در سطح پایگاه‌ها، مساجد و محلات به‌صورت گسترده برگزار شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز با اشاره به اهمیت انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل‌های جدید، عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی برنامه‌های امسال، پیوند دادن نسل‌های دوران انقلاب و دفاع مقدس با نسل امروز و روایت اتفاقات و حماسه‌های آن دوران برای آینده‌سازان کشور است.

سواری ادامه داد: برنامه‌های هفته دفاع مقدس از ۳۱ شهریورماه با تجلیل از پیشکسوتان جهاد و شهادت و رزمندگان دوران دفاع مقدس آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های شاخص شهرستانی، گفت: تجلیل و تقدیر از رزمندگان، برنامه‌های جهادی، اهدای خون، غبارروبی گلزار مطهر شهدا، حضور سازمان‌یافته در نماز جمعه، یادواره شهدای جنگ رمضان و برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این ایام است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز با بیان اینکه بخشی از برنامه‌ها با محوریت میدان و حضور مردم برگزار می‌شود، اظهار کرد: در کنار برنامه‌های هفته دفاع مقدس، پیوند این مناسبت با موضوع «میدان‌یار» و حضور مردم در اجتماعات مردمی مورد توجه قرار گرفته است.

سواری با اشاره به یکی از برنامه‌های شاخص این هفته، افزود: رزمایش بزرگ «جان‌فدا» روز پنجشنبه با حضور مردم جان‌فدا، بسیجیان و اقشار مختلف شهرستان برگزار خواهد شد که یکی از برنامه‌های مهم هفته دفاع مقدس در رامهرمز به شمار می‌رود.

وی از اجرای نمایش «مدافعان وطن» به‌عنوان یکی دیگر از برنامه‌های شاخص این هفته نام برد و گفت: این نمایش در دو شب اجرا می‌شود و روایتگر مقاطعی از تاریخ انقلاب، دفاع مقدس، مقابله با گروه‌های تروریستی و تحولات منطقه در قالب یک اثر هنری خواهد بود.

سواری همچنین از برگزاری یادواره شهدای جنگ رمضان خبر داد و افزود: این برنامه با حضور سخنرانان استانی و کشوری در محل تجمعات مردمی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه پایانی هفته دفاع مقدس، بیان کرد: اختتامیه برنامه‌ها با حضور رزمندگان، بسیجیان و مردم در مرکز خون‌گیری شهرستان و با اهدای خون برگزار می‌شود؛ اقدامی که در کنار دفاع از وطن و ارزش‌ها، جلوه‌ای از نوع‌دوستی و کمک به بیماران نیازمند است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامهرمز در پایان با تأکید بر نقش برنامه‌های فرهنگی در مقابله با هجمه‌های نرم دشمن، خاطرنشان کرد: تلاش شده برنامه‌های هفته دفاع مقدس علاوه بر بزرگداشت این مناسبت، زمینه‌ای برای امیدآفرینی و تقویت ارتباط نسل‌ها با فرهنگ ایثار و مقاومت باشد.


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید