۳۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 22 September 2026
۰۰:۴۶
کد خبر : 9784651
۲۱:۱۰

۱۴۰۵/۰۶/۳۰

آمریکا در برابر مقاومت ایران شکست را پذیرفته است

سردار سید صادق حسینی
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام گفت: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به ایمان، توان رزمندگان و مقاومت مردم هیمنه آمریکا را در عرصه‌های مختلف درهم شکسته و دشمنان را به پذیرش شکست وادار کرده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام،سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام در دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام با شماری از فرماندهان نظامی و انتظامی استان اظهار کرد: کشورهای حوزه خلیج‌ فارس سال‌ها برای همراهی با آمریکا هزینه کردند، اما امروز از سوی این کشور رها شده‌اند و این شرایط نشان می‌دهد آمریکا منافع خود را بر حمایت از متحدانش مقدم می‌داند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به ایمان، اراده و توان رزمندگان خود در آوردگاهی تاریخی در برابر دشمن ایستاد و طرف مقابل در عرصه‌های مختلف از جمله مذاکره، فشار و تحریم و اقدام نظامی با مقاومت ایران روبه‌رو شد.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام افزود: توان نیروهای دریایی راهبردی سپاه و ارتش موجب شده است دشمنان قدرت دفاعی و توان نبرد دریایی ایران را به خوبی بشناسند و شماری از تجهیزات پیشرفته بدون سرنشین آنان در دریا منهدم یا به غنیمت گرفته شده است.

حسینی بیان کرد: جنگی که دشمنان برای ضربه زدن به ایران طراحی کرده بودند، اکنون پیامدهایی در حوزه‌های اقتصادی و انرژی آنان نیز ایجاد کرده است و در چنین شرایطی تقویت تاب‌آوری ملی و حفظ انسجام اجتماعی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

وی یادآور شد: ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس با تکیه بر مقاومت مردم و رزمندگان از کشور دفاع کرد و امروز نیز تقویت توان دفاعی و انسجام اجتماعی از مؤلفه‌های مهم مقابله با فشارهای دشمن به شمار می‌رود.

فرمانده سپاه استان ایلام با اشاره به نزدیک شدن آغاز سال تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها تاکید کرد: معلمان و استادان باید دستاوردهای جمهوری اسلامی و توانمندی‌های کشور را برای نسل جوان تبیین کنند و زمینه آشنایی دانش‌آموزان و دانشجویان با واقعیت‌های تاریخی و دستاوردهای کشور را فراهم آورند.

حسینی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز در منطقه از جایگاه بالای سیاسی، نظامی و اقتصادی برخوردار است و این وضعیت حاصل مدیریت، کوشندگی و مجاهدت مردم و نیروهای مختلف کشور است.

این نشست در آستانه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام و شماری از فرماندهان و مسئولان نیروهای نظامی و انتظامی استان برگزار شد.
هفته دفاع مقدس از ۳۱ شهریور تا ششم مهرماه برگزار می‌شود.

استان ایلام از مناطق مهم جبهه میانی در دوران دفاع مقدس بود و بیش از ۶۰ هزار رزمنده، سه هزار شهید، ۱۲ هزار جانباز و ۳۳۷ آزاده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید