به گزارش خبرگزاری بسیج گالیکش؛ سرهنگ محمود بیات کوهسار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گالیکش در نشست خبری هفته دفاع مقدس گفت : در جنگ هشت ساله دفاع مقدس، خدامحوری هدف و تکیه گاه ما بود و بر همین اساس در خرمشهر و تمام جبهه ی دفاع مقدس به پیروزی رسیدیم.
وی اضافه کرد: مردمِ امروز، بصیرت بیشتری نسبت به قبل دارند و اعتقاد و باورشان به ولایت فقیه قوی تر شده است، چرا که این باور و ولایت پذیری بود که دفاع مقدس را به پیروزی رساند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گالیکش گفت: در هفته دفاع مقدس امسال ۳۵۴ عنوان برنامه در سطح شهرستان با مشارکت ستاد هفته دفاع مقدس در سطح شهرستان هم راستا با دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان برگزار خواهد شد.
محمود بیات کوهسار در ادامه مباحث خود، ۴۶ عنوان برنامه را از جمله رژه خودرویی، زنگ متمرکز ایثار و مقاومت، پیاده روی خانوادگی، هم کلاسی مهربان، یادواره شهدای اهل سنت، یادواده شهدای شهرستان، سرکشی از خانواده های معظم و معزز شهدا، برگزاری مرحله نیمه نهایی و فینال مسابقات میدان یار و ... را از برنامه های شاخص این هفته برشمرد.
وی خطاب به خبرنگاران و اهالی رسانه اذعان داشت: امروزه شما خبرنگاران باید میدان دار رسانه باشید، هرچه می توانید تولید محتوای دارای هویت، قداست و مرجعیت باشد، داشته باشید تا بتوانید فرهنگ ایثار و شهادت را رواج دهیم.
انتهای خبر/
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|