۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۴:۲۶
کد خبر : 9785019
۱۸:۲۸

۱۴۰۵/۰۶/۳۱

توسعه برنامه‌های حمایتی با مشارکت سپاه و کمیته امداد

.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان میرجاوه به مناسبت هفته دفاع مقدس با رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان دیدار و بر تقویت همکاری در خدمت‌رسانی به اقشار نیازمند تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از میرجاوه، سرهنگ پاسدار سید احمد میری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان میرجاوه، به مناسبت هفته دفاع مقدس با رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دیدار و درباره ظرفیت‌های مشترک در حوزه خدمت‌رسانی و حمایت از اقشار نیازمند گفت‌وگو کرد.

 سرهنگ پاسدار سید احمد میری در این دیدار اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور ایثار و فداکاری رزمندگان و شهدا در دفاع از کشور است و امروز نیز خدمت به مردم و رفع مشکلات اقشار نیازمند از جلوه‌های مهم فرهنگ ایثار و مسئولیت‌پذیری به شمار می‌رود.

وی افزود: سپاه و بسیج آمادگی دارند در چارچوب ظرفیت‌های موجود، در کنار کمیته امداد امام خمینی(ره) برای اجرای برنامه‌های حمایتی و خدمت‌رسانی به خانواده‌های تحت پوشش همکاری کنند و از ظرفیت گروه‌های جهادی در این زمینه استفاده شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان میرجاوه تأکید کرد: تقویت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حمایتی می‌تواند زمینه ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف را فراهم کند و بسیج در مسیر خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی، همکاری با مجموعه‌های شهرستان را دنبال خواهد کرد.

 در این دیدار بر توسعه همکاری و هماهنگی میان ناحیه مقاومت بسیج و کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان میرجاوه در راستای خدمت‌رسانی به اقشار نیازمند تأکید شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید