به گزارش خبرگزاری بسیج از جوانرود، فرماندار این شهرستان به همراه فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولان و مدیران، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.
فرماندار جوانرود در این دیدار با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: سی و یکم شهریور، تنها یادآور آغاز یک جنگ تحمیلی نیست؛ بلکه سالروز تولد یک هویت نوین و سرآغاز حماسهای است که مقاومت را به بخشی جداییناپذیر از فرهنگ ملت ایران تبدیل کرد
امام جمعه جوانرود نیز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: پایداری، بازدارندگی و اقتدار روزافزون ایران اسلامی، ریشه در فرهنگ ایثار و تجربههای گرانسنگ دوران هشت سال دفاع مقدس دارد.
ماموستا محمدی با تأکید بر ضرورت صبر و استقامت در برابر فشارهای دشمن، افزود: وحدت و پایداری مردم، رمز عبور از مشکلات و رسیدن به پیروزی است.
وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و معیشتی، تحریمها، جنگ و دیگر مشکلات ناشی از اقدامات دشمن، ادامه داد: در برابر این فشارها باید پایداری کرد و عقبنشینی نکرد؛ چراکه اگر دشمن فشار آورد، نباید کوتاه آمد و باید محکم ایستاد.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|