به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، نعمتاله پایان،در جمع اصحاب رسانه آذربایجانشرقی، با اشاره به ظرفیت مؤسسات قرآنی استان گفت: آذربایجانشرقی در حوزه فعالیتهای قرآنی ظرفیتهای قابل توجهی دارد و تلاش میکنیم سهم استان از اعتبارات این حوزه افزایش یابد.
وی با اشاره به احیای نمایشگاه قرآن و عترت استان پس از ۱۱ سال اظهار کرد: این نمایشگاه سال گذشته پس از وقفهای طولانی برگزار شد و رویکرد آن نیز از یک نمایشگاه صرفاً کتابمحور تغییر کرد و مؤسسات و مجموعههای فعال قرآنی در آن حضور پیدا کردند.
پایان افزود: در دورترین مناطق استان آذربایجان شرقی نیز مؤسسات قرآنی فعال هستند و برای نمونه در یکی از روستاهای شهرستان چاراویماق، حدود ۱۲۰ نوجوان در فعالیتهای قرآنی یک مؤسسه حضور دارند.
اولویتبخشی به فعالیتهای قرآنی و فرهنگی
پایان با تاکید بر پیشگامی آذربایجان شرقی در حوزه فعالیتهای قرآنی، تصریح کرد: استان ما با اختلاف معناداری نسبت به سایر استانها در جایگاه برتری قرار دارد.
وی افزود: در زمینه مسابقات قرآنی، حمایت از حافظان و فعالیت موسسات تخصصی نیز اقدامات چشمگیری صورت گرفته و با برنامهریزیهای انجام شده، سهم بیشتری از اعتبارات را جذب خواهیم کرد.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|