به گزارش خبرگزاری بسیج از دلوار، دوره توانمندسازی تولید محتوا با هوش مصنوعی، با تدریس سرهنگ پاسدار سید محمدرضا جعفری مسئول معاونت روابط عمومی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر و با حضور جمعی از فعالان فضای مجازی صبح امروز در حوزه علمیه خواهران شهر دلوار برگزار گردید.
سرهنگ پاسدار سید محمدرضا جعفری مسئول معاونت روابط عمومی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر در خصوص برگزاری این دوره آموزشی عنوان داشت: این دوره آموزشی با هدف ارتقای توانمندی فعالان رسانهای در بهرهگیری از ابزارهای نوین هوش مصنوعی برای تولید محتوای مؤثر و جذاب در فضای مجازی طراحی و اجرا شد.
مسئول معاونت روابط عمومی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر در ادامه افزود: در این دوره شرکتکنندگان با مباحثی نظیر تولید محتوای متنی، تصویری و چندرسانهای با استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، اصول مهندسی پرامپت و کاربردهای عملی این فناوری در حوزه رسانه آشنا شدند .
وی همچنین ابراز داشت: تلاش شده است محتوای آموزشی صرفاً به مباحث نظری محدود نشود و فراگیران بتوانند با آموزشهای عملی، ظرفیت ابزارهای هوش مصنوعی را در فرآیند تولید محتوای رسانهای بهکار بگیرند.
پایان خبر/