۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۲:۳۲
کد خبر : 9785226
۰۶:۰۸

۱۴۰۵/۰۷/۰۱
برگزار شد:

نشست خبری فرمانده سپاه شهرستان بویین‌میاندشت و همایش فعالان رسانه‌ها

به گزارش خبرگزاری بسیج اصفهان؛

 نشست خبری فرمانده سپاه شهرستان بویین‌میاندشت و همایش فعالان رسانه‌های محله‌محور همزمان با نخستین روز از هفته دفاع مقدس برگزار شد.

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از بویین میاندشت، سرهنگ پاسدار محسن اصلانی در این نشست ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، همچنین شهدای دفاع از کشور در جنگ اخیرخصوصا رهبر شهید، بر ضرورت تبیین فرهنگ ایثار، مقاومت و فداکاری برای نسل‌های آینده تأکید کرد.

 

فرمانده سپاه شهرستان با اشاره به جایگاه رسانه در عرصه جهاد تبیین اظهار داشت: رسانه‌ها و به‌ویژه فعالان رسانه‌ای محله‌محور، نقش مهمی در انعکاس ظرفیت‌ها، مسائل و توانمندی‌های محلات و همچنین روایت صحیح رویدادها و دستاوردهای انقلاب اسلامی دارند.

 

اجرای برنامه‌های متنوع در هفته دفاع مقدس

 

سرهنگ اصلانی در ادامه با تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در شهرستان گفت: در طول این هفته مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، جهادی، ورزشی و رسانه‌ای با محوریت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت برگزار خواهد شد.

 

برگزاری نشست‌خبری،همایش فعالان رسانه محله محور، رویدادهای تولید محتوای دیجیتال، دیدار و سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدا، یادواره‌های شهدا، رزمایش جانفدا،شامگاه یاد یاران،مسابقات میدان یار، میزهای خدمت جهادی، برنامه‌های فرهنگی و هنری، مسابقات ورزشی، اردوهای جهادی و فرهنگی، حضور بسیجیان و میقات صالحین در نماز جمعه و اجرای برنامه‌های مختلف در مساجد و پایگاه‌های مقاومت و... از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این هفته است.

 

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت محلات و تشکل‌های مردمی در اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس تأکید کرد و افزود: محور بسیاری از برنامه‌ها مردم و ظرفیت‌های محلی هستند و تلاش می‌شود برنامه‌ها با مشارکت فعال اقشار مختلف جامعه برگزار شود.

 

 

در پایان این مراسم، به پاس تلاش‌ها و فعالیت‌های جمعی ازخبرنگاران و فعالان رسانه‌های محله‌محور تقدیر به عمل آمد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید