۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۴:۴۶
کد خبر : 9785302
۱۲:۴۱

۱۴۰۵/۰۷/۰۱

مهرِ عدالت آموزشی در تربت‌حیدریه؛ ۴۶ هزار دانش‌آموز راهی ۲۸۰ مدرسه شدند

مدارس
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه از تحصیل ۴۶ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲۸۰ مدرسه خبر داد و گفت: اولویت امسال، تقویت مدارس دولتی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از تربت‌حیدریه، غلامرضا سلیمانی، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه، در آیین بازگشایی سال تحصیلی جدید اظهار کرد: با توجه به مطالبه جدی رهبر شهید انقلاب مبنی بر توجه ویژه به مدارس دولتی، بر همین اساس تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را معطوف به مدارس دولتی کردیم.

وی مهم‌ترین اولویت نظام تعلیم و تربیت در این خطه را حمایت و تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت‌زدایی، به‌خصوص در مناطق کم‌برخوردار عنوان کرد.

سلیمانی با بیان اینکه امسال ۴۶ هزار دانش‌آموز تربتی سال تحصیلی جدید را در بیش از ۲۸۰ آموزشگاه آغاز می‌کنند، افزود: از این تعداد، سه هزار و ۲۰۰ نفر کلاس اولی هستند.

مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه تعداد فرهنگیان این خطه را ۲ هزار و ۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ مدرسه دوشیفته در سطح تربت‌حیدریه داریم که با راه‌اندازی ۲۵۰ کلاس در حال ساخت، بخشی از نیاز فضای آموزشی نیز تأمین می‌شود.

تأکید بر تقویت مدارس دولتی و عدالت آموزشی

سلیمانی با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق مختلف شهرستان، افزود: توجه به مدارس دولتی و ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی برای دانش‌آموزان، از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید است.

وی ادامه داد: تلاش مجموعه آموزش و پرورش بر این است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود و همراهی دستگاه‌های اجرایی، خیران و خانواده‌ها، کمبودهای موجود در حوزه فضای آموزشی برطرف شود و دانش‌آموزان در محیطی مناسب‌تر به تحصیل بپردازند.

زنگ خطر دشمن‌شناسی در روایت سیاوش و افراسیاب

در ادامه این آیین، محسن زنگنه، نماینده مردم تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، با روایت داستان سیاوش و افراسیاب، موضوع دشمن‌شناسی را به دانش‌آموزان یادآور شد و گفت: همان‌طور که در تاریخ بارها و بارها تکرار شده است، اعتماد به دشمن باعث سرخوردگی و شکست خواهد شد و باید از این تاریخ درس عبرت بگیریم.

وی جنگ آمریکا با ایران را جنگ دانش و فناوری دانست و اظهار کرد: آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی علاوه بر ترورهای ناجوانمردانه در سالیان گذشته، در ابتدای جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان، دانشمندان و استادان دانشگاهی ما را حتی به همراه خانواده‌هایشان به شهادت رساندند.

زنگنه بیان کرد: این موضوع نشان می‌دهد که آمریکا با ایران پیشرفته و رو به توسعه و ملتی که خواهان استقلال در همه حوزه‌هاست، مشکل دارد و در این مسیر از هیچ جنایتی فروگذار نخواهد کرد.

وی با اشاره به اهمیت نقش دانش‌آموزان در آینده کشور، افزود: امروز پیشرفت علمی و فناوری یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت کشور است و نسل جدید باید با کسب علم و دانش، مسیر پیشرفت و استقلال ایران را ادامه دهد.

نماینده مردم تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مدارس تنها محل آموزش دروس نیستند، بلکه نقش مهمی در تربیت نسل آینده کشور دارند و دانش‌آموزان باید در کنار تحصیل، مهارت‌های اجتماعی، مسئولیت‌پذیری، خودباوری و شناخت درست مسائل جامعه را نیز فرا بگیرند.

آغاز سال تحصیلی جدید در تربت‌حیدریه در حالی رقم می‌خورد که آموزش و پرورش شهرستان، علاوه بر تأمین نیروی انسانی و فضای آموزشی، بر توسعه عدالت آموزشی و حمایت از مدارس دولتی، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، تأکید دارد.

با آغاز سال تحصیلی، هزاران دانش‌آموز تربت‌حیدریه بار دیگر راهی کلاس‌های درس شدند تا در کنار معلمان و فرهنگیان، فصل جدیدی از مسیر علم‌آموزی و تربیت را آغاز کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید