۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۳۳
کد خبر : 9785415
۱۹:۱۶

۱۴۰۵/۰۷/۰۱
با حضور مسئول روابط عمومی سپاه استان البرز؛

برگزاری آیین بازگشایی مدارس، در مدرسه شاهد عفاف کرج

آیین بازگشایی مدارس سال تحصیلی جدید با حضور سرهنگ پاسدار نوروزی‌فر مسئول روابط عمومی سپاه استان البرز، معلمان، دانش‌آموزان و اولیا و ۳ فرزند از شهدای جنگ۱۲روزه و جنگ رمضان در مدرسه شاهد عفاف کرج برگزار شد. 

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، در این مراسم که با حال و هوایی معنوی و همراه با برنامه‌های فرهنگی و قرآنی برگزار شد، بر اهمیت تحصیل علم در کنار پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی و یاد و خاطره شهدا تاکید شد.

ابراهیم نوروزی‌فر در سخنرانی خود با اشاره به دوران دفاع مقدس، گفت: هشت سال دفاع مقدس، صفحه زرینی از تاریخ این سرزمین است که در آن ملت ایران با رهبری امام راحل و با خون پاک هزاران شهید، از استقلال و تمامیت ارضی کشور دفاع کرد، شهدا با ایثار جان خود، درس بزرگی از ایمان، شجاعت و مقاومت به ما آموختند، امروز دانش‌آموزان این مرز و بوم باید با الگوگیری از سیره و منش این بزرگواران، در مسیر علم‌آموزی و خدمت به کشور گام بردارند و بدانند که امنیت و آرامش امروز ما مرهون فداکاری آن عزیزان است.

وی در ادامه افزود: یاد و نام شهدا نباید تنها در مناسبت‌ها زنده بماند، بلکه باید در زندگی روزمره و به‌ویژه در محیط‌های آموزشی جریان داشته باشد، دانش‌آموزان با مطالعه تاریخ دفاع مقدس و آشنایی با رشادت‌های رزمندگان اسلام، می‌توانند روحیه خودباوری و مسئولیت‌پذیری را در خود تقویت کنند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز همواره خود را موظف می‌داند در کنار نظام آموزشی کشور، برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تربیت نسلی مؤمن و کارآمد تلاش کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید