۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۷:۴۹
کد خبر : ۹۷۸۵۴۲۰
۱۶:۵۹

۱۴۰۵/۰۷/۰۱

از توپ و تور تا مشق مهربانی/بسیج ورزشکاران خرمشهر به میدان آمد

مسئول بسیج ورزشکاران خرمشهر از توزیع بیش از ۴۰۰ بسته حمایتی شامل لوازم‌التحریر، ارزاق و اقلام ورزشی به مناسبت هفته دفاع مقدس و در راستای خدمت‌رسانی به مناطق محروم خبر داد.
بسیج ورزشکاران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خرمشهر؛همزمان با هفته دفاع مقدس و در راستای تداوم مسیر خدمت‌رسانی بی‌منت، بسیج ورزشکاران ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر با اجرای رزمایش همدلی، بسته‌های متنوع لوازم‌التحریر، کیف مدرسه و ارزاق خوراکی را میان دانش‌آموزان و خانواده‌های کم‌برخوردار این شهرستان توزیع کرد.


مرتضی گلابی سراج‌مهر، مسئول بسیج ورزشکاران ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر، در تشریح اقدامات صورت گرفته در سال جاری گفت: خادمان مردم در بسیج ورزشکاران، همانند سنوات گذشته، عهد خود را در راستای خدمت به محرومین با یاری خداوند متعال استوار نگه داشته و در طول ماه‌های اخیر، اقدامات حمایتی ویژه‌ای را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی با اشاره به آمار اقلام توزیع شده از ابتدای تصریح کرد: در راستای ترویج ورزش و سلامت عمومی، تعداد ۱۸ توپ ورزشی (فوتبال، فوتسال و والیبال)، ۵۵ کیت کامل ورزشی شامل لباس و کفش، ۶۰ بسته اقلام ورزشی و همچنین ۸۵ بسته ماسک بهداشتی تهیه و در میان نیازمندان و ساکنین مناطق محروم شهرستان توزیع گردید.

گلابی سراج‌مهر در ادامه با تأکید بر همزمانی این اقدامات با هفته دفاع مقدس خاطرنشان کرد: بسیج ورزشکاران در راستای تحقق عدالت اجتماعی و ایجاد شور و نشاط در جامعه، به‌مناسبت این ایام الله، ۲۰۰ بسته لوازم‌التحریر، ۵۰ عدد کیف مدرسه و ۱۲۵ بسته ارزاق معیشتی را جهت حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار خرمشهر تأمین و اهدا نمود.

مسئول بسیج ورزشکاران ناحیه خرمشهر در پایان، بر تداوم این مسیر تأکید کرد و افزود: با توکل به ذات اقدس الهی، این حرکت‌های جهادی همچنان تا پایان سال جاری با قوت ادامه خواهد داشت. ما با افتخار اعلام می‌کنیم که بسیج ورزشکاران شهرستان خرمشهر، همواره خدمتگزار صادق جامعه هدف، جامعه ورزشی و عموم مردم شهیدپرور خرمشهر باقی خواهد ماند.


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید