۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۶:۴۱
کد خبر : 9785484
۲۰:۱۱

۱۴۰۵/۰۷/۰۱

تأکید مسئولان میرجاوه بر پیشگیری از وقوع جرم

بفالفبا
جلسه پیشگیری از وقوع جرم به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور فرماندار، مسئولان شهرستان و جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه میرجاوه در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میرجاوه، جلسه پیشگیری از وقوع جرم به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان میرجاوه و با سخنرانی آرمین میری برگزار شد.

در این جلسه، آرمین میری بر اهمیت پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی و ضرورت همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای شهرستان تأکید کرد.

سرهنگ سعید گمرکی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میرجاوه نیز با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع جرم، بر نقش همکاری دستگاه‌های مسئول در شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و تقویت تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مسئول می‌تواند در پیشگیری از جرائم و کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.

این جلسه با حضور مسئولان شهرستان میرجاوه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید