۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۰۳:۴۶
کد خبر : 9785709
۱۰:۵۷

۱۴۰۵/۰۷/۰۲

دیدار مسئولان داراشهدا شهرستان دشتی باجانباز هشت سال دفاع مقدس و امام جمعه سابق شهرستان شبانکاره در روستای بحیری

هفته دفاع مقدس
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی، و امام جمعه و فرماندار شهرستان دشتی با حجت‌الاسلام حمادی، جانباز هشت سال دفاع مقدس و امام جمعه سابق شهرستان شبانکاره، دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، سرهنگ پاسدار محمدرضا زارعی‌تبار فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی، حجت‌الاسلام زاهددوست امام جمعه شهرستان دشتی و رضا مقاتلی فرماندار و جناب آقای بحرانی مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران با حجت‌الاسلام حمادی جانباز هشت سال دفاع مقدس و امام جمعه سابق شهرستان شبانکاره دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام زاهددوست با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دفاع مقدس، اظهار داشت: دفاع مقدس گنجینه‌ای ارزشمند از ایثار، مقاومت و فداکاری ملت ایران است و باید ابعاد مختلف این حماسه بزرگ برای نسل جوان تبیین شود.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت سرمایه‌ای ماندگار برای جامعه اسلامی است و امروز نیز باید با بهره‌گیری از این فرهنگ، روحیه مقاومت، خودباوری و خدمت به مردم را در جامعه تقویت کرد.

 

در ادامه، سرهنگ پاسدار محمدرضا زارعی‌تبار، فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی ارزشمند برای بازخوانی حماسه‌آفرینی شهدا، رزمندگان، جانبازان و ایثارگران و تجلیل از مقام والای آنان است.

وی افزود: امنیت و اقتدار امروز کشور مرهون خون مطهر شهدا و ایستادگی رزمندگان در دوران دفاع مقدس است و همه ما وظیفه داریم با ادامه راه شهدا و خدمت صادقانه به مردم، از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی پاسداری کنیم.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس برای تبیین واقعیت‌های آن دوران و انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل‌های آینده تأکید کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام حمادی، جانباز هشت سال دفاع مقدس و امام جمعه سابق شهرستان شبانکاره، با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس با ایمان، اخلاص و روحیه ایثار و فداکاری در برابر دشمن ایستادگی کردند و آنچه موجب پیروزی ملت ایران شد، همین روحیه معنوی و تبعیت از ولایت بود.

وی با تأکید بر ضرورت انتقال تجربیات دوران دفاع مقدس به نسل جوان افزود: امروز وظیفه ماست که اجازه ندهیم حماسه‌ها و فداکاری‌های رزمندگان و شهدا به فراموشی سپرده شود و باید ارزش‌های دفاع مقدس را با زبان مناسب برای نسل جدید بازگو و تبیین کنیم.

در پایان این دیدار، ضمن قدردانی از مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های حجت‌الاسلام حمادی، جانباز هشت سال دفاع مقدس و امام جمعه سابق شهرستان شبانکاره، از ایشان به پاس سال‌ها ایثار، فداکاری و حضور در عرصه‌های دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید