۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۱:۱۸
کد خبر : 9785838
۱۳:۵۳

۱۴۰۵/۰۷/۰۲

آمادگی و هوشیاری بسیجیان پلان در اجرای تور ایست و بازرسی

ببلبلب
با هدف ارتقای آمادگی و هماهنگی نیروهای بسیجی، تور ایست و بازرسی حوزه مقاومت بسیج شهید شهرامفر در بخش پلان با حضور نیروهای بسیجی و نظارت فرمانده حوزه اجرا شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از چابهار، در راستای اجرای برنامه‌های امنیتی و پیشگیرانه و با هدف تقویت آمادگی نیروهای بسیجی، تور ایست و بازرسی حوزه مقاومت بسیج شهید شهرامفر در بخش پلان برگزار شد.

این برنامه با حضور نیروهای بسیجی حوزه مقاومت بسیج شهید شهرامفر پلان و با نظارت سرگرد پاسدار مهدی مرادقلی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید شهرامفر پلان، اجرا شد و نیروهای شرکت‌کننده در چارچوب مأموریت‌های محوله به فعالیت پرداختند.

سرگرد پاسدار مهدی مرادقلی در حاشیه این برنامه با تأکید بر ضرورت حفظ آمادگی مستمر نیروهای بسیجی اظهار داشت: «آمادگی، نظم و هماهنگی نیروها از مؤلفه‌های مهم در اجرای موفق مأموریت‌هاست و بسیجیان باید با حفظ هوشیاری و رعایت دقیق ضوابط، آمادگی لازم برای انجام مأموریت‌های محوله را داشته باشند.»

در جریان این برنامه، نیروهای بسیجی ضمن اجرای مأموریت‌های پیش‌بینی‌شده، بر حفظ نظم، افزایش هوشیاری و تقویت هماهنگی میان نیروها تأکید کردند.

اجرای این برنامه در راستای ارتقای آمادگی نیروهای بسیجی و تقویت هماهنگی آنان برای انجام مأموریت‌های محوله صورت گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید